2777
2789
عنوان

توروخدا جواب بدین خیلی واجبه

39 بازدید | 9 پست

سلام دوستان.مامان من هرازگاهی...تقریبا روزی یکبار تنگی نفس میگیره...نفسش بالا نمیاد تندتند نفس میکشه گریه میکنه...قلبشم تند تند میزنه...به اندازه سه چهار دقیقه...یکم آب میخوره کم کم حالش بهتر میشه...

دکتر متخصص قلب بردیم نوار قلب گرفته اکو گرفته گفته قلبت سالمه...از اضطرابه ک اینطور میشی...کسی تجربه ای داره در این زمینه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک دکتر خوب دیگه حتما ببرش  بهش دارو میده معمولا همون متخصص قلب یا باید برید اعصاب و روان  ...

شما دکتر رفتین؟...همین دکتری ک رفتیم متخصصه دکترخوبیه...ولی نمیدونم چرااینجوری میشه

شما دکتر رفتین؟...همین دکتری ک رفتیم متخصصه دکترخوبیه...ولی نمیدونم چرااینجوری میشه

اره عزیزم به من دارو داد چند سری تا الان که زمان گذشته و رفع شده 

کاش یک متخصص آریتمی هم ببری 

دمنوش بهش بده گل گاو زبان و چای کوهی 

یک دونه صلوات واسه همه ی دلتنگا
دکتررفتین؟آخه مامان من اضطراب نمیگیره...یهویی اینجوری میشه

عزیزم یهویی میشه زیاد عصبی نشه و فکرو خیال نکنه کافئین اصلا استفاده نکنه و من مامانم آبجیم و خودم شوهرم یهویی اونطوری میشه و قرص پراپرانوول میخورن