2777
2789
عنوان

قد کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 40 پست

عزیزم ببرش دکتر بگه باید چیکار کنی تا رشد کنه قد کوتاه اعتماد ب نفس ادمو میاره پایین ۱۶۵ خوبه زیر این قد خوب نیس

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچوقت از قدت ناراضی نبودی؟ بهش چی بگم غصه نخوره؟ خودمم قدم ۱۶۲ هست

خب عزیزم چیکارکنم کاری از دستم برنمیاد هیکلم‌ کلا ریزه س دخترت هنوز خیییلی جاداره واسه رشد خیلی بیشترازاینم رشد میکنه قدش

😐پشمانم من با این سن 185 ام بعد تو سن 13 سالگی و اونقددددد جای رشد داراه بابا

منم اصلا فکرشو نمیکردم تو این سن اینقدر قدشون بلند باشه... اما ظاهرا دهه هشتادیا قد بلند شدن... البته به جز دختر من  

خب عزیزم چیکارکنم کاری از دستم برنمیاد هیکلم‌ کلا ریزه س دخترت هنوز خیییلی جاداره واسه رشد خیلی بیشت ...

اره عزیز بلاخره بگذره ادم با خودش کنار میاد.

شما بعد پریود قدت همون موند؟