2821
2789
عنوان

قد کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 40 پست

عزیزم ببرش دکتر بگه باید چیکار کنی تا رشد کنه قد کوتاه اعتماد ب نفس ادمو میاره پایین ۱۶۵ خوبه زیر این قد خوب نیس

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هیچوقت از قدت ناراضی نبودی؟ بهش چی بگم غصه نخوره؟ خودمم قدم ۱۶۲ هست

خب عزیزم چیکارکنم کاری از دستم برنمیاد هیکلم‌ کلا ریزه س دخترت هنوز خیییلی جاداره واسه رشد خیلی بیشترازاینم رشد میکنه قدش

😐پشمانم من با این سن 185 ام بعد تو سن 13 سالگی و اونقددددد جای رشد داراه بابا

منم اصلا فکرشو نمیکردم تو این سن اینقدر قدشون بلند باشه... اما ظاهرا دهه هشتادیا قد بلند شدن... البته به جز دختر من  

خب عزیزم چیکارکنم کاری از دستم برنمیاد هیکلم‌ کلا ریزه س دخترت هنوز خیییلی جاداره واسه رشد خیلی بیشت ...

اره عزیز بلاخره بگذره ادم با خودش کنار میاد.

شما بعد پریود قدت همون موند؟