2777
2789
عنوان

همش ۱۰ !!!!!😰😰😱😱😱

153 بازدید | 9 پست

میگما . ۱۰ سال دیگه وقت دارم که فرد مورد نظرمو پیدا کنم و ازدواج کنم ازون به بعد دیگه ۳۰ سالم میشه و دیگه از سنش که بگذره آدم نمیتونه ازدواج کنه هم معیاراش سخت میشه هم باروریش کاهش 😑😑😑 با وجود دیدن خودم تا ۱۰ سال دیگه هم هیچکی پیدا نمیکنم .همینطور که این سالا نشستم تو خونه وهیچکی و پیدا نکردم 😒😒😒😒😒 خب البته من با خیلی از شماها فرق دارم بشدت ازدواجی بودم 😁😁😅😅😅 ۱۹ سالمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

30 ساله از سن ازدواجش گذشته😳😳😳

من که اگه دختر داشتم تحت هیچ شرایطی نمیذاشتم قبل از 30 ازدواج کنه. میذارم خوشیاشو بکنه بعد بیفته تو زندگی زناشویی و مسئولیتاش

بعدا که بزرگ شدی میفهمی چقدر اشتباه کردی که توی ۱۹ سالگی و اول جوانی به ازدواج فکر کردی

میدونی چیه ؟ من بع ازدواج تو ۱۹ سالگی فکر نمیکنم . من فکر میکنم انقدسالا زود میگذره که تا ۱۰ سال دیگه که ۳۰ سالم شد نمیتونم ازدواج کنم . راستش دخترا نمیتونن زمان ازدواجشون رو تعیین کنن یه پسر مثلا امسال تصمیم میگیره ازدواج کنه اما دختر باید براش خواستگار بیاد....