مانتو چه رنگی قصد دارید بخرید من مانتو سبز یشمی بنظر تون شال و شلوار چی بهش میاد
من یک درخت سرسبز بزرگ با ریشه های قوی هستم ایقد قوی و محکم ک هیچ طوفانی نمیتونه تکونم بده در مقابل تمام سختی های زندگی محکم هستم چونکه پشتم ب خدا گرمه عاشقتم خدای مهربون و خوبم. بهترین ها رو میخوام ازت قشنگ ترین ها رو میخوام ازت تندرستی و عاقبت به خیری میخوام ازت راستی یادت هست خدا جونم ک من بهت سخت و قوی ایمان دارم منم همیشه یادم میمونه هرگاه ب لبه پرتگاه رسیدم تو بودی نجاتم دادی عاشقتم معبود مهربونم. ازت ممنونم دوست دارم خداااااا میدونم بهترین ها رو بهم دادی و میدی و خواهی داد😍😍😍😍😍😍😍 سبز سبزم ریشه دارم 😍 من درختی استوارم .راستی من از سال ۹۷ اینجا عضو هستم این کاربری جدیدمه .
هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨
بزار عید برسه 😂خودمم تو فکرش بودم عید چیکار کنم ولی الان چیزی برای انتخاب نیس بیخیالش ...
😢
من یک درخت سرسبز بزرگ با ریشه های قوی هستم ایقد قوی و محکم ک هیچ طوفانی نمیتونه تکونم بده در مقابل تمام سختی های زندگی محکم هستم چونکه پشتم ب خدا گرمه عاشقتم خدای مهربون و خوبم. بهترین ها رو میخوام ازت قشنگ ترین ها رو میخوام ازت تندرستی و عاقبت به خیری میخوام ازت راستی یادت هست خدا جونم ک من بهت سخت و قوی ایمان دارم منم همیشه یادم میمونه هرگاه ب لبه پرتگاه رسیدم تو بودی نجاتم دادی عاشقتم معبود مهربونم. ازت ممنونم دوست دارم خداااااا میدونم بهترین ها رو بهم دادی و میدی و خواهی داد😍😍😍😍😍😍😍 سبز سبزم ریشه دارم 😍 من درختی استوارم .راستی من از سال ۹۷ اینجا عضو هستم این کاربری جدیدمه .