2777
2789
عنوان

خانوم های اردبیلی لطفا بیاین

163 بازدید | 10 پست

خانوما دوساله پیش دکتر رکسانا بهرامی میرم ولی هیچ نتیجه ای ندیدم بخاطر نازایی میرم لطفا دکتر خوب یا هرچی میدونید بگید

خواستن شجاعت میخواد داشتن لیاقت👌❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو گوگل سرچ کنید میاره سرچشمه کوی طوی

باشه مرسی عزیزم راستی شما ازش نتیجه دیدین یا مثلا جز پپول شماره پول سونگرافی هم میگیره؟

خواستن شجاعت میخواد داشتن لیاقت👌❤
باشه مرسی عزیزم راستی شما ازش نتیجه دیدین یا مثلا جز پپول شماره پول سونگرافی هم میگیره؟

من مجردم عزیزم برای عفونتم رفته بودم 

خوبن درکل

تحقیق کنید 

میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستید ⁦❤️⁩

دکتر کشور عزیزی .تو میدان وحدت هست بری اونجا بپرسی میگن .۱۵سال تو بیمارستان بوده تازه مطب زده اما مشتری کم داره.من پیش هر دکتری رفتم تخمدانام درست نشد اما این دکتر پلی کیستیک رو درست کرد اگه خواستی درخواست بده شماره موبایلش بگم بهت

راستی خواهر همسر .پسر دایی  شوهرم  بعد چن سال نازایی رفته بود  رکسانا بهرامی و الان بچه بغلش

اما من هر دکتر رفتم نشد اینارو که میگم رو من نتیجه ندادن .الهام نصیری. کهنمویی.فریبا فتحی 

مخصوصا آخری رو نرو خیلی دکتر چرتی هست.

اما الان باردار نیستم ولی لاقل  پلی کیستیکم درمان شد فقط اگه خواستی بری دکتر من .ماهی دوسه بار باید بدی هر دفعه هم ۳۰۰تومن دارو میشه اما پول ویزیت ۲۷ تقریبا اینجوری وکلی آمپول میده .اما من هر دکتری میرفتم استرس داشتم این دکتر مهربونه .زیبایی پوست وطب سوزنی هم میکنه