2777
2789
عنوان

رفتار پدرم نسبت به من!

324 بازدید | 20 پست

من شاغلم الان پدرم امده

میگه سرکار نرو خسته میشی من هرچقدر پول بخوای بهت میدم

یا وقتی دانشگاه دولتی قبول شدم شهر دیگه التماس میکرد

بیا برو ازاد شهر خودمون هر چقدر شهریت باشه میدم فقط نرو شهر دیگه

نمیدونم چه جور ایشون متوجه کنم  که نیاز هر کسی تو زندگیش با سختی چالش رو به رو بشه

و نیاز به این دارم که تو جامعه کار کنم تا احساس مفید بودن کنم من این همه درس خوندم زحمت کشیدم 

بهشم میگم میگه برات کم گذاشتم میری سرکار؟

بنظرتون چه جور به پدرم بفهمونم که من کار کردن دوست دارم

❣️ دیدارِ تو گر صبحِ ابد هم دهَدَم دستمن سَرخوشم از لذتِ این چشم به راهی

خوش به حالت کاشکی بابای من یه درصد از توجهی ک بابات بهت میکنه رو به من توجه میکرد

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدرت خیلی خوبه به فکرته😍

ولی بهش بگو بابا جونم شما همه چی برای من گزاشتی اما من میخوام کار کنم برای خودم در آمدی داشته باشم ممنون که به فکرمی💜

برای دانشگاه هم بگو حالا که شهر دیگه قبول شدم فرصت بهتریه که مستقل زندگی کنم و بعدا با تنهایی مشکلی نداشته باشم

هیچی همین حرفی که زدی رو بگو من درس خوندم تلاش کردم باید کار کنم بعدشم زیاد درگیر حرف پدرت نشو توجه ...

گفتم گفتن هر چی بخوای من برات تهیه میکنم چی میخوای؟

من دلم میخواد کار کنم من عاشق رشته تحصیلم اصلن بخاطر حقوق مزایاش نیست بخاطر اینه وقتی مهارت نشون بقیه میدم احساس خیلی خوبی دارم 

خوش به حالت کاشکی بابای من یه درصد از توجهی ک بابات بهت میکنه رو به من توجه میکرد

عزیزم گاهی این توجه زیادی باعث میشه فرزند ادم ضعف بار بیاد

وقتی من سختی نکشم ده سال دیگه بیست سال دیگه من بزرگتر تر میشم

اون موقع اگه کوچیکترین شرایط سختی روبه رو شدم توانای مدیریت ندارم

بگو من نیاز ندارم به کسی وابسته باشم میتونم رو پای خودم باشم

میگم میگه سخنرانیت تمام شد بلند شو چای بیار بخوریم

عزیزم گاهی این توجه زیادی باعث میشه فرزند ادم ضعف بار بیاد وقتی من سختی نکشم ده سال دیگه بیست ...

والا با دخترعموم گرم میگیره توجه میکنه ولی به من ک میرسه محل نمیده

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
پدرت خیلی خوبه به فکرته😍 ولی بهش بگو بابا جونم شما همه چی برای من گزاشتی اما من میخوام کار کنم برا ...

دانشگاه که دو ترم رفتم کاری کرد مجبور شدم انتقالی بگیرم

بیام شهرخودمون الان ارشد مجازیه چیزی نمیگه

ولا میگم اما از نظر ایشون من هنوز بچم بزرگ نشدم🤨

دلیلش نپرسیدی؟

چون پسر میخواست ن دختر

مامانمم خیلی توجه نمیکنه

باور کن پسرمو خیلی خیلی دوست دارن اما منو نه

دانشگاه که دو ترم رفتم کاری کرد مجبور شدم انتقالی بگیرم بیام شهرخودمون الان ارشد مجازیه چیزی نمیگه ...

منم بابام همینه...به من میگه بچه..

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......