2777
2789
عنوان

فیلم و آهنگ موردعلاقتون

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 23 پست
اگر فیلم ترکی میبینی میشه یه چند تا خوباشو معرفی کنی که کلیشه ای نباشن. من قبلنا میدیدم مثل کاراسودا ...

من فیلمای ماهواره دنبال میکنم شبکه جم سریز ساعت۱۰ ستاره شمالیه ک یکم حالت طنز داره ساعت ۱۱ روزگارانی در چکوروا که عاشقانه وهیجانیه...

خدایا هوای دل همه بنده هاتو داشته باش آمییییییییییین  
اگر فیلم ترکی میبینی میشه یه چند تا خوباشو معرفی کنی که کلیشه ای نباشن. من قبلنا میدیدم مثل کاراسودا ...

اگه میخوای دانلود کنی گودال  سریال ترکیه ک اصلا عاشقانه نیس اکشن تره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فیلمای ماهواره دنبال میکنم شبکه جم سریز ساعت۱۰ ستاره شمالیه ک یکم حالت طنز داره ساعت ۱۱ روزگارانی ...

آهان من کلا ماهواره و تلویزیون نمیبینم از تو نت دان می کنم میبینم فیلمارو

تا حالا پروانه ای رو دیدی که از اول  پروانه بوده باشه؟ میدونی چه شب هایی رو تنهایی توی پیله‌ی تنگ و تاریک سپری کرده؟میدونی تا مرحله‌ی بالغ شدن چه خطراتی رو از سر گذرونده؟ میشد که نتونه دووم بیاره خسته بشه ...اونوقت دیگه پروانه نمیشد... هیچ وقت بالهای رنگارنگ روی بدنش نقش نمی‌بست و بالا سر هیچ برکه ای پر‌نمی‌زد...اگه هنوز داری توی پیله دست و پا می زنی بدون که تهش پروانه شدنه....
اگه میخوای دانلود کنی گودال  سریال ترکیه ک اصلا عاشقانه نیس اکشن تره

غمگین که نیست؟

تا حالا پروانه ای رو دیدی که از اول  پروانه بوده باشه؟ میدونی چه شب هایی رو تنهایی توی پیله‌ی تنگ و تاریک سپری کرده؟میدونی تا مرحله‌ی بالغ شدن چه خطراتی رو از سر گذرونده؟ میشد که نتونه دووم بیاره خسته بشه ...اونوقت دیگه پروانه نمیشد... هیچ وقت بالهای رنگارنگ روی بدنش نقش نمی‌بست و بالا سر هیچ برکه ای پر‌نمی‌زد...اگه هنوز داری توی پیله دست و پا می زنی بدون که تهش پروانه شدنه....
آهان من کلا ماهواره و تلویزیون نمیبینم از تو نت دان می کنم میبینم فیلمارو

عشق مشروطم خوبه عاشقانه ولج لجبازی سیب ممنوعه هم عالیه

عشق مشروطم خوبه عاشقانه ولج لجبازی سیب ممنوعه هم عالیه

مرسی عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792