2777
2789

من چهارشنبه ها کلاس ندارم حال میده

من عاشق صبحام.چون با هر بار بیدار شدن یه روز به هدفم نزدیک میشم😍

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵... منو در کانال تلگرامی «غار افلاطون» با آیدی cave_plato پیدا کنید.✍️

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من متنفرم اما متاسفانه کارم فقط صبحه😭

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
من چهارشنبه ها کلاس ندارم حال میده من عاشق صبحام.چون با هر بار بیدار شدن یه روز به هدفم نزدیک می ...

ربطی به هدف نداره خیلیها به خاسته هاشون رسیدن ظهربیدارشدن من از صبح بیدار شدن نفرت دارم 

خداجونم شکرت واسه همه چی

ربطی به هدف نداره خیلیها به خاسته هاشون رسیدن ظهربیدارشدن من از صبح بیدار شدن نفرت دارم 

من احساس شخصیمو گفتم نگفتم هرکس ظهر بیدار میشه به هدفش نمی‌رسه که😐

نه من خیلی بخوابم تا هشت. البته همش شیش واسه نماز بیدارم اکثرا بعد نماز خوابم نمیبره.

فعالیتو بیشتر از خواب دوست دارم

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵... منو در کانال تلگرامی «غار افلاطون» با آیدی cave_plato پیدا کنید.✍️

من احساس شخصیمو گفتم نگفتم هرکس ظهر بیدار میشه به هدفش نمی‌رسه که😐 نه من خیلی بخوابم تا هشت. ال ...

خب حتما شبها زود میخابی منم شبها زود بخابم صبحها اتوماتیک صبح بیدار میشم امااززود خوابیدن متنفرم

خداجونم شکرت واسه همه چی

خب حتما شبها زود میخابی منم شبها زود بخابم صبحها اتوماتیک صبح بیدار میشم امااززود خوابیدن متنفرم

ساعت دوازده و نیم یک میخوابم معمولا.

بدنم فعال تر از اونه که زیاد بخوابم

ساعت دوازده و نیم یک میخوابم معمولا. بدنم فعال تر از اونه که زیاد بخوابم

منم بیشتر از ۷ ساعت بیشتر نمیخابم اما عادت ندارمشبها زود بخابم وگرنه اصلا خواب زیاد رودوس ندارم بعداز ظهرها هم برخلاف خیلیها اصلا نمیخابم 

خداجونم شکرت واسه همه چی