2821
2789
رشته تجربی

من

چشا کاسه خونه قفله به اسمونه .... غمات واسه منه خنده هات واسه اونه-----دلم از نبودنت خیلی وقته خسته شده دیگه...هرکی میاد قبل سلام دادن امارتو میده...باباهنرمند!!! یه شهر اثارتو دیده... خدا جوابتو میده--------------------------- به ما که نمیخوری حداقل 2تا پیک بزن ب دیوار بخوری  

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

پشت کنکوری تجربی؟ 

اره دیگه

چشا کاسه خونه قفله به اسمونه .... غمات واسه منه خنده هات واسه اونه-----دلم از نبودنت خیلی وقته خسته شده دیگه...هرکی میاد قبل سلام دادن امارتو میده...باباهنرمند!!! یه شهر اثارتو دیده... خدا جوابتو میده--------------------------- به ما که نمیخوری حداقل 2تا پیک بزن ب دیوار بخوری  
بخون 

چشم

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز