2777
2789

من از بچگیم هیچوقت الویت مادرم نبودم ، تک فرزندم اما تمام جون و دل و عشق مادرم مادر و خاله هاشه ، پارسال اینموقع وقتی با خاله دعوام شد یکم فحش دادم مادرم گفت قطع رابطه و کلیییی نفرینم کرد ، بعد بخشیدمش و سه ماه بعد که گفت چرا به مادربزرگت سر نمیزنی اما به مادرشوهرت سر میزنی بحثم شد گفتم خب مقدور نیست هر هفته بیام خونه مادربزرگ ، بازم کلی نفرینم کرد و گفت برو ، بد نفزینم کردا تو ویس هاش همش نفرت میبارید ، اینم بگم که سه ساله بابام فوت کرده ، خودمم متاهلم ، الان چندبار خبر فرستاده که برگردم ، تا مهر ماه امسال شمارشو مسدود کرده بود از مهر که باز کردم هیج زنگ و پیامی نداده ، میدونم و شک ندارم که برگردم بازم میگه به خاله سر بزن بگم فعلا نمیتونم باز نفرینم میکنه ، شما جای من بودید چه میکردید؟ اینم بگم مهرشو گرفته حق ارث از همسر گرفته و حقوق بابامم داره شکرخدا مشکل مالی نداره ، هرجا هم میگه که با مادر و خواهراش خوشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پنج دقیقه هم نمیتونی تحملشون کنی ؟ 

آخه به پنج دقیقه نیست که ، سه تان ، من چطوری باید هر هفته به همشون سر بزنم؟ وجدانا خودت بگو؟ یه هفته نرم میگن آ ببین خونه مادرشوهرش میره خونه ما نمیاد

آخه به پنج دقیقه نیست که ، سه تان ، من چطوری باید هر هفته به همشون سر بزنم؟ وجدانا خودت بگو؟ یه هفته ...

هر هفته که نه 

ولی خب قهر کردن هم درست نیست

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
آخه به پنج دقیقه نیست که ، سه تان ، من چطوری باید هر هفته به همشون سر بزنم؟ وجدانا خودت بگو؟ یه هفته ...

به مادرت بگو انقدر دوست داری هر هفته سر بزنم 

تو هر هفته جمع کن خونتون اونارو من بیام یبارکی اونجا ببینمشون