با شلوارک میری تو آسانسور عکس میگیری لوکیشن میزنی دبی؟ پشت سرتو نگا کن نوشته استیل البرز .. در آسانسور بزنه به کمرت ملعووونO_o من جواب « چه خبر » اولی رو بزور میدم بعد تو میگی « دیگه چه خبر » ؟؟؟!!
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ن زیاد مگر ی دختر نوجون 14 ساله باشه اونم با پارچه مجلسی شیک دوخته بشه برای جونتر زیاد جالب نی چون کلا یکم مدل فانتزی داره برای تولد خوبه من خودم یکی بیاد خونم یا دورهمی میپوشم
من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
با شلوارک میری تو آسانسور عکس میگیری لوکیشن میزنی دبی؟ پشت سرتو نگا کن نوشته استیل البرز .. در آسانسور بزنه به کمرت ملعووونO_o من جواب « چه خبر » اولی رو بزور میدم بعد تو میگی « دیگه چه خبر » ؟؟؟!!
۱۵ سالمه ممنون اخه یکی داشتم جایی نپوشیدم گفتم برای عقد بپوشم یا عروسی
اگر پارچه مدلش خوبه بپوش که مناسبه جشن باشه
من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏