2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 92 پست
سلللاااااام عزیزم. زیارت قبول حق باشه میخواستم بگم منم امروز بی بی مثبت شد  ازتون خیلی خیلی م ...

سلام عزیزدلم.وای خداروشکر خیلی خوشحال شدم😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰مبارک باشه عزیزم.چله هم برداشتی؟خیلیارا دیدم حاجت گرفتن ازین چله.

ان شاالله زانوی خیر زمین بزاری و نی نی را صحیح و سالم بغل بگیری.باور کن انقد که الان خوشحالم سر بی بی چک خودم انقد خوشحال نشدم🤩

تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید
سلام عزیزدلم.وای خداروشکر خیلی خوشحال شدم😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰مبارک باشه عزیزم.چله هم برداشتی؟خیلیارا دید ...

علیک سلام قربونت برم بله خدارو هزار مرتبه شکر شکر

دروغ چرا چله برنداشتم ولی هر روز امام جواد علیه سلام صداش میکردم هر روز اونس میگرفتم 

خواهر اگه بدونی چقدر خوشحالم خیلی دعا کردم بقیه هم مثل دل من دلشون شاد بشه از خدای متعال میخوام هیچ کس رو توی انتظار نزاره 

شمارو هم دعا کردم انشالله بسلامتی بالغ بشین

زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علیک سلام قربونت برم بله خدارو هزار مرتبه شکر شکر دروغ چرا چله برنداشتم ولی هر روز امام جواد علیه س ...

عزیزمی.ان شاالله خود امام جواد یاریت کنه و بارداری خوبی داشته باشی و به سلامتی فارغ بشی نه بالغ😉😉😁😁

ممنون گلم که خوشحالم کردی😍🥰

تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید