2777
2789
عنوان

زمین گرده🌏

256 بازدید | 21 پست

دیروز تولد ۱۸ سالگیش بود.

دخترمو میگم

غم عجیبی تو چشماش بود

وقتی ازش پرسیدم فقط ازم خواست از اتاقش برم بیرون...

پشت در اتاق پا به پاش گریه کردم

باورم نمیشد که دختر من برای احساسش اشک بریزه

یاد وقتی افتادم که گریه میکردی و من میگفتم اشک تمساحه

باورت نمیکردم

زیر تختش یه سیگار پیدا کردم

تمام بدنم ریخت....دخترمن؟

یاد وقتی افتادم که بهم گفتی بخاطرم سیگاری شدی و من فقط خندیدم بهت...

در اتاقشو باز کرد و با سرعت تمام اومد تلفونو برداشت و بعد ۴۰ ثانیه کوبید زمین داد کشید بردار لعنتیی....

با صداش تو قلبم سم ترشح میشد

یاد وقتایی افتادم که حوصله تورو نداشتم....قهرای بیخودیم...

سرکار بودم دلم عجیب شور میزد

به ۲۰ دقیقه نکشید که از بیمارستان زنگ زدن...

بعدها فهمیدم که دخترم عشقشو با کس دیگه دیده و از اون رو با قرص های آرام بخش داره زندگی میکنه.

دخترم جلو چشمام پر پر شد....

و من فقط یاد خیانتام به تو میوفتم..

یعنی بعد از این همه سال هنوز منو نبخشیدی؟

تاوانشو باید دخترم میداد؟

تاوان بدی دادم..

برای یه پدر چه عذابی بدتر از اینه که بچش جلو چشماش پر پر شه

کاش حداقل الان منو ببخشی

من فقط میخوام دخترم به زندگی عادیش برگرده.

کاش با عشقمون بد تا نکنیم

زمین بدجوری گرده🌏

😭

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خیانت به همسر سابقتون

با خدا و امام رضا یه هفته ای هست قهرم هر چی صداش میکنم جوابمو نمیده دارم ایمانمو از دست میدم عدالت خدا کجاست 😭 شوهر سابق هرزه ام که نابودم کرد خدا نابودش کنه همش کانال صیغه یابی و دوست یابی و فیلم پ ورن و دوستاش پی ام میدادن مکان اوکی هست تو میاری یا من دختر من میدیم و خورد میشدم خیلی خستم امضام خلاصه گذاشتم بخون متوجه میشی چه بلا هایی سرم آوردن اگه بگم یه کتاب میشه فقط خدا بالا سرم شاهده تو جوونی پیرم کرد قلب درد دارم کارم گریس،  با زن داداشش رابطه داشت خیانتاشم گردن نگرفت منو مثل سگ پرتم کرد طلاقم داد بی ابروم کرد همه من سکوت کردم واگذار کردم به خدا هیچ وقت نمیبخشمش از خدا میخوام تو این دنیا تاوان و تقاص پس بده خدایا تو بزنتش ای کاش هیچوقت تو این دنیا نباشه هیچوقت مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام خدایا کجایی ؟ 

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔
خیانت به همسر سابقتون با خدا و امام رضا یه هفته ای هست قهرم هر چی صداش میکنم جوابمو نمیده دارم ایما ...

مهریه نداد

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین
مهریه نداد

نه... 

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔
وای😪😢😭😭 خدا جوابشو میده منتظر باش

اما اون خبرش میرسه هر روز خوش و خرمه تفریح مسافرت دختر بازیش من باید تا صبح گریه کنم عدالت خدا کجاست از بچگی دارم سختی میکشم بعد فوت پدرم دنیا روی خوشش رو بهم نشون نداد خیلی داغونم