خیلی احساس بدی دارم.....حالم بهم میخوره از خودم چرا همیشه باید همه کاسه کوزه ها رو سر من بشکنه....بخاطر دخالتای بی جایی ک تو کار بقیه میکنم ولی من تمام سعی ام اینه ک کسی حالش بد نباشه ته تهش اونا خوبن و خوش خوشانشونه و این منم ک باید غصه بخورم و آدم بده قصه باشم.....ازتون کمک میخوام،بهم راهکار بدین لطفا
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم یکیو میشناسم خیلی دلسوزو مهربونه... ولی نظرشو که میداد شد آدم بده در حالی که من که اونقدی دلسوزی نکردم و طرف برام مهم نبود شدم با تدبیرو عاقل... مردم طاقت محبتهای زیاد رو ندارن عزیزم
خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...