2789
عنوان

سزارین

147 بازدید | 16 پست

سلام باردارم برای زایمان میخام برم‌بیمارستان خصوصی سزارین بشم از ترس طبیعی میخام برم سزارین بخاطر مشکل مالی که داریم میشه از دفترچه کسی برای زایمان استفاده کنم چون بیمه تکمیلی نداریم 

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سزارین که با دفترچه نمیشه

سکانس اول: یه خانم باردار همراه با خواهرش میان تو اتاق سونو، از اولش که میان قبل از اینکه کار شروع بشه دوتاشون هق هق گریه میکنن، وقتی سونوی انتی رو انجام میدم میبینم نرماله و میپرسم چرا گریه میکردید میفهمم، شوهر بیمار اونقدر استرس برای پسر بودن جنین به زنش وارد کرده که مادر و خواهرش از استرس اینجوری به گریه افتاده بودن...سکانس دوم: خانم حدودا سی و چند ساله ای مادر مسنش رو به تنهایی از روی ویلچر روی تخت سونو میذاره، صبر و متانتش در برخورد با مادر پیرش واقعا توجه آدم رو جلب میکنه، چکاپ قبل از سیتی آنژیو و احتمالا جراحی قلب بعدش هست، نکته عجیب اینکه همون خانم رو چند ساعت بعد همراه آقای مسنی میبینم، صبورانه اون رو هم از روی ویلچر بلند میکنه، بخاطر تکرر ادرار پیرمرد رو آورده، بهش میگم شما چند ساعت پیش نیومده بودید؟ میگه چرا مادرم رو آورده بودم ولی تنهایی نمیتونستم ویلچر پدر و مادر رو همزمان بیارم، مادر رو گذاشتم خونه و پدر رو آوردم. من متعجب میمونم، انسانها چه ظرفیت عجیبی در صبر، کمال وفضیلت دارن، و لقب اشرف مخلوقات چقدر شایسته بعضی ادمهاست، ناخودآگاه یاد اون اقایی میفتم که اصرار داشت بچه اش حتما پسر باشه، اصلا تصوری از اینکه دخترش میتونه چنین انسان پراز فضیلت و کاملی باشه، داره؟

اول اینکه سزارین اختیاری نیست دوم اینکه بیمارستان خصوصی بیمه قبول نمیکنه سوم اینکه کارشناس بیمه معمولا خیلی سخت گیره و فورا میفهمه . خواهر شوهر من طبیعی توی بیمارستان دولتی پسرش رو دنیا آورد روز ترخیص کارشناس بیمه دفترچه بیمش رو قبول نمیکرد میگفت مال خودش نیست

[QUOTE=220258755]با عرض معذرت، ولی وقتی شما حتی برای به دنیا آوردن بچه مشکل مالی داری در عجبم رو چه حسابی بچ دار شدی؟ پس منتظر چی بمونم آدم سنش بره بالا میخاد تا چقدر صبر کنه با این گرونیا و بیکاری شما خودن پول داری بچه بیار

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍
بیمه ربطی به سزارین نداره. آزاد حساب میکنن همه رو

چرا بیمه تکمیلی نصف پولو برمیگردونن 

چرا بیمه تکمیلی نصف پولو برمیگردونن 

تامین اجتماعی رو میگم.

تکمیلی ک بستگی به قراردادتون داره.ممکنه کلا هم هیچی ندی

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

تامین اجتماعی رو میگم. تکمیلی ک بستگی به قراردادتون داره.ممکنه کلا هم هیچی ندی

من بیمه تامین اجتماعی دارم ولی کلا آزاده بیمارستان خصوصی مگر تکمیلی باشه که پولو برمیگردونن بنظر شما میشه با اسم خواهرم برم چون تکمیلی دارن؟

اززایمان طبیعی نترس خیلیهاتجربش کردن خصوصااگر ازالان دنبال آمادگی واطلاعات درموردش باشی خداوندخیلی ...

عزیزم بخاطر این میترسم چون شرایط من واقعا سخت بوده من سه بار سقط داشتم بعدا متوجه شدم غلظت خون دارم از اول بارداریم انوکساپارین میزنم و همینطور ۴ ماهم بود که دهانه رحمم باز شد و سرکلاژ شدم ۷ ماهه استراحت مطلقم خیلی سختی کشیدم اینجا بیمارستان دولتی هم کاری ندارن بارداری پرخطر باشه یا ن میگن بیا طبیعی زایمان کن اینهمه سختی کشیدم نمیخام بچم اذیت بشه چون واقعا دیدم اول درد طبیعی میکشن بعدکه نتونستن میفرستن سزارین میترسم برای بچم اتفاقی بیفته با اینکه وضعیت مالی خوبی نداریم مجبورم واسه بیمارستان خصوصی پول جور کنم مجبورم برم شهر دیگه چون شهرما هم بیمارستان خصوصی نداره آمادگی زایمان طبیعی رو ندارم من از موقع سرکلاژ تا الان همش استراحت مطلق بودم

عزیزم بخاطر این میترسم چون شرایط من واقعا سخت بوده من سه بار سقط داشتم بعدا متوجه شدم غلظت خون دارم ...

این شرایطت وبه دکترت بگو

وبگو مورد مشابه مث من داشتین که زایمان طبیعی راحتی داشته

ببینید نظرش چیه

برای شماکمی سخت نمیشه رفتن به شهردیگه