2777
2789
عنوان

بارداری؟؟؟؟؟!!!!

120 بازدید | 9 پست

سلام خانوما من همیشه سیکل قائدگیم ۲۸ روزس ۷ روزش که مال پریودیه الان سیکل قائدگیم شده ۳۱ روز ولی پریود نشدم عروسی کردم ۷ ماهه ولی بچه نمیخوام فعلا زوده

چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

از استرس نمیتونم کاری انجام بدم !!!!!!!!!!!!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بذار پنج روز بگذره اگر بعد پنج روز پریود نشدی بی بی چک بزن ولی در هر صورت قراره موقع هر پریودی از تر ...

کلا من نسبت به بچه ترس عجیبی دارم خیلی استرس دارم ینی دهن خودمو آسفالت میکنم ازبس حرص میخورم اخه زوده واسه بچه همش ۷ ماهه عروسی کردیم

کلا من نسبت به بچه ترس عجیبی دارم خیلی استرس دارم ینی دهن خودمو آسفالت میکنم ازبس حرص میخورم اخه زود ...

حق داری خب نه خیالت راحت منم اصلا از بچه خوشم نمیاد یعنی کلا در آینده ها هم اصلا دلم نمیخواد به بچه فکر کنم دیگه هرکس یجوره یکی دوس داره یکی نداره ولی همه دکترا و ماماها میگن بهتره یه راه جلوگیری درست داشته باشین حداقل تا وقتی بچه نمیخواین

حق داری خب نه خیالت راحت منم اصلا از بچه خوشم نمیاد یعنی کلا در آینده ها هم اصلا دلم نمیخواد به بچه ...

الان برم بی بی چک بخرم بزنم اخه ۵شنبه بود زدم چیزی مشخص نکرد انگار خراب بود الان برم ببینم چه گِلی به سر بگیرم خدا خفه کنه این شوهرارو

الان برم بی بی چک بخرم بزنم اخه ۵شنبه بود زدم چیزی مشخص نکرد انگار خراب بود الان برم ببینم چه گِلی ب ...

آره خب اگه پنج روز گذشته برو بخر چون اگر فقط کمتر از 5 روز باشه احتمالا عقب جلو شده تایمش