2821
2789
عنوان

بارداری

162 بازدید | 38 پست

سلام دوستان گلم من توحاملگی هفته هشتم سرماخوردم دکترهیچ دارویی نداده بینیم میسوزه چه کنم مشکلی پیش نمیادکاش بچه تکون میخورد ادم حسش میکردمن توگهواره عضو شدم برنامه اش خوبه❤️❤️❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دم نوش آویشن و سوپ و شلغم و آب جوش عسل ولیمو بخور 

اویشن نههههه اصلا نخورید توی بارداری عزیزم

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
من که خوردم و مشکلی پیش نیومد حالا شاید شما اطلاعاتتون بیشتر باشه 

خداروشکر طوریتون نشد 

طبعش به شدت گرم و از زعفرون گرمتره دکتر گفت

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
امروز روز دوم پریودمه ولی نمیاد در حدی ک فقط توی دستشویی میبینم چرا اخه

شاید بارداری !اگه در حال اقدامی

اگرم نیستی سردیجاتو حذف کن گرمی بخور 

تکرار هم شد باید برید دکتر حتما

حالا اون گهواره چی بود این وسط؟من تو بارداری کرونا گرفتم دکتر بهم دارو داد،یه سری داروها رو مجازیم تو بارداری،مثل دیفن هیدرامین

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
شاید بارداری !اگه در حال اقدامی اگرم نیستی سردیجاتو حذف کن گرمی بخور  تکرار هم شد باید برید د ...

تو رو خدا دعا کن باردار باشم یعنی میشه احتمالش هست؟

میشه برا آرامش دلم یه صلوات بفرستی توروخدا
تو رو خدا دعا کن باردار باشم یعنی میشه احتمالش هست؟

من دوروز درحد خیلی کم داشتم باردار بودم

من دوروز درحد خیلی کم داشتم باردار بودم

البته برای من وسطش فاصله بود