2777
2789
عنوان

مورد ازدواجی

323 بازدید | 14 پست

کسی که ماشین هیوندا داره خونه صفر داره علوم آزمایشگاهی خونده و مسئول آزمایشگاس ووووووولی درونگرا هست حوصله جمع و به قول خودش حرف های چرت بقیه رو نداره و اصلا اصلا دختر باز نیس چون حوصلشون و نداره ولی با من همسن هست ولی چون لاغرتره از من کوچیکتر بهش میاد مناسب ازدواج هست؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه جامعه یکم انتخاب و سخت کرده خیلی دوس دارم برم با کسی که شاد و میخوره و خوشه ولی این فشار اقتصادی سنگین نمیذاره کسی که نداره ازدواج موفقی داشته باشه 

شاید برونگراهایی دیدم که خیلی بهم میان ولی بخاطر فشار اقتصادی حاضر به ازدواج یا تمایلی به بچه ندارن 

البته حق هم دارن خودم ۲۹ سالمه عمرا اگه پسر بودم میتونستم زن یا بچه ایی رو هندل کتم .

یک جورایی تو جنگ اقتصادی هستیم

بستگی داره به خودت

اگه تو هم درون گرا باشی،فک نکنم مشکلی پیش بیاد

و اینکه بستگی داره "حرف های چرت بقیه" منظورش چیه؟

چون معمولا خانوم ها زیاد حرف میزنن،مثلا تازه ازدواج کردین و خیلی ذوق زده ای،حتی نمیدونی چی میخوای بگی،فقط میخوای حرف بزنی

اینکه برگرده بگه حرف چرت و پرت دیگه نگو،میخوره تو ذوقت و حالت خراب میشه

ولی اگه منظورش حرف های خاله زنک بقیه اس،منم بهش حق میدم

پناه یک ملت در پناهگاه نبود !🖤...حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

آخه جامعه یکم انتخاب و سخت کرده خیلی دوس دارم برم با کسی که شاد و میخوره و خوشه ولی این فشار اقتصادی ...

بستگی به خودت داره دیگه !من خودم اصلا حوصله ی آدمای پر حرف رو ندارم مثلا این مورد اگه برا من بود به احتمالزیاد قبول میکردم ولی خوب به جامعه توجه نکن اول ببین اون شخص معیارای نسبی تو رو داره یا نه !بعد به مسائل مالی و ...توجه کن ! منظورت از  شاد و خوش بودن چیه!؟!؟شاید اون فرد داشته باشه این چیزا رو ولی تو جمع نباشه !ولی تو خونه اش باشه !

بستگی داره به خودت اگه تو هم درون گرا باشی،فک نکنم مشکلی پیش بیاد و اینکه بستگی داره "حرف های چ ...

نمیگه چرت و پرت نگو ولی انقدر بی حوصله به حرفات گوش میده و نگاهت نمیکنه که تو ترجیح میدی لاااال بشی عین شوهر من 

نمیگه چرت و پرت نگو ولی انقدر بی حوصله به حرفات گوش میده و نگاهت نمیکنه که تو ترجیح میدی لاااال بشی ...

🙃

پناه یک ملت در پناهگاه نبود !🖤...حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی