2777
2789
عنوان

شیردهی

134 بازدید | 12 پست

سلام مامانامن الان ۱۷ماهه به پسرم شیرمیدم اصلادوس ندارم صبح هاغذابخورم فقط درروزیه وعده غذامیخورم حالت تهوع وسردردهم زیاددارم بعضی مواقع شکمم به شدت دردمیکنه سریجاتمثل دوغ زیادمیخورم ولی ماهی حداقل یه بارمریض میشم به طوری که همه بدنم دردمیکنه نای بلندشدن هم ندارم میتونه ازشیردهی باشه دندونامم خراب شدن بیشترشون ازترس اسیب به بچم دکترم نمیرم ببخشیدتایپیکم طولانی شدشماهاتجربه ای دارین؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قرص کلسیم میخوری؟ ویتامین های دوران شیردهی هستکه میشه از داروخانه تهیه کرد

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

سردی اصلا نخور تا میتونی گرمیجات بخور سردیجات حذف کن از غذاهات تو غذاهات برا خودت فلفل بریز این علایمی که گفتی از شیردهی هست ولی این که مدام مریض میشی خسته ای کسلی به خاطر اینه که طبع بدنت سرده یا سردی بهت غلبه کرده چون سردی به هرجایی غلبه کنه مریض میشه مثلا یکی میگه زانوهام صدا میده این بلغم غلبه کرده سردی به زانوهاش اینطور شده یکی میگه من نفخ میکنم مدام یبوست میگیرم یبوست ام المرض مادر مریضی ها یا معدش ترش میکنه این سردی زده با معدش یکی میگه کم حافظه شدم هیچی یادم نمیونه مدام فکر و خیال میاد سراغم کابوس میبینم فکر منفی میکنم سردرد دارم سرم سنگینی میکنه این سردی به سرش هست حتی رحم وقتی سردی بهش غلبه کنه باعث کیست نازایی سقط فیبروم میشع 

قرص کلسیم میگن زیادیش خوب نیست ،دکترم دیگه برام قرص ننوشت

زیادیش چیه؟ تو الان احتیاج داری دیگه

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
سردی اصلا نخور تا میتونی گرمیجات بخور سردیجات حذف کن از غذاهات تو غذاهات برا خودت فلفل بریز این علای ...

اخه بدون دوغ دیگه نمیتونم غذابخورم کمک میکنه به اشتهام واسه غذاهمش خوابم میادمیخوام بشینم

اخه بدون دوغ دیگه نمیتونم غذابخورم کمک میکنه به اشتهام واسه غذاهمش خوابم میادمیخوام بشینم

ببخشیدتکررادرار هم دارم یه لیوان اب میخورم سه برابرمیزم دسشویی

اصلا دوغ نخور تا طبع بدنت گرم بشه وگرنه بدتر میشی اگه بتونی دمنوش استفاده کنی یا بری طب سنتی خیلی عالی میشه عسل و سیاه دانه مصرف کن 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دلشکستگی

mastanehhhh23456 | 21 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز