مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
کاش میشد ی تراشه تو بدن کار گذاشت همی ک قلبت ایست میکرد کل گوشی و اینا رو ب باد میداد فقط اوموقع آمار جرم و جنایت بالا میرفت مدارک خیلی گند کاریا پاک میشد
از قبل بیماری هیپوگلیسمی داشتم ی چند وقته شدید شده و وقتی شدید میشه به سرطان تبدیل میشه دکترا ...
گلم امیدت به خدا باشه بدون اذن اون برگ از درخت نمی افته🌙
خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
از قبل بیماری هیپوگلیسمی داشتم ی چند وقته شدید شده و وقتی شدید میشه به سرطان تبدیل میشه دکترا ...
خب تو چرا خودتو باختی؟ اوکی شرایطت سخته از نظر جسمی یکم ضعیف شدی. اولا که هنوز نتیجه دارو ها رو ندیدی! دوما در بدترین حالت ممکن تو چهل درصد احتمال خوب شدن داری. چطور ممکنه انقدر ناامید باشی؟ توی شرایط سختت باید بتونی با ذهنیت منفیت مبارزه کنی ایمان داشته باش دارو ها جواب میده. من مطینم تو از نگرانی داری خیال بافی میکنی. سعی کن ذهنتو جمع کنی هدف گذاری مثبت داشته باشی مطمین باش دارو ها روت جواب میده!!! سنی نداری قطعا. دکترا هم گوه زیاد میخورن!
گور بابای پرنسس بودن، من پادشاهم. زانو بزن و انگشترمو ببوس
نباید بذاری بیماری کنترلت کنه تو باید هر چه زودتر کنترلش کنی ذهنتو جمع کن میدونی چه ادمایی بودن با درصد های بی نهایت کم شانس زندگی دوباره رو بدست آوردن؟ تو هنوز بخاطر چیزی که اتفاق نیوفتاده داری خودتو وارد قبر میکنی؟ انقدر از دستت عصبانی شدم که دلم میخواد نزدیکم بودی میزدم لهت میکردم
گور بابای پرنسس بودن، من پادشاهم. زانو بزن و انگشترمو ببوس