2777
2789
عنوان

تحصیل دوباره

100 بازدید | 11 پست

بچه ها میخوام کنکور بدم حقوق بخونم تو پیام نور فقط مدرک حقوق برام مهمه که بتونم آ زمون وکالت بدم ...خودم مهندسی محیط زیست دارم خونه دارم بچه هم دارم ...میشه بنظرتون ؟

بله چرا نشه آدم توی هر سنی که باشه باید آرزوهاش رو دنبال کنه موفق باشید

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درود برشما. هیچ کاری نشد نداره محاله آدمی ارده ای کاریو بکنه اما نتونه بره جلو من خودم 22سالمه اما بعد پنج سال خوابیدن کنکور دادم و آزاد پرستاری قبول شدم ب همین خاطر اگر من تونستم شمام میتونید.(کاربری مردم)

درود برشما. هیچ کاری نشد نداره محاله آدمی ارده ای کاریو بکنه اما نتونه بره جلو من خودم 22سالمه اما ب ...

واقعا؟؟

راستش ارشد میکروبیولوزی هم ثبت نام کردم ولی فکر میکنم حقوق بهتره بالاخره شرایط سنی تو وکیل شدن یکم راحتره 

واقعا؟؟ راستش ارشد میکروبیولوزی هم ثبت نام کردم ولی فکر میکنم حقوق بهتره بالاخره شرایط سنی تو وکیل ...

عا ولی خوب من درآمد سرشارس داشتم حقیقتا و مجردم.اوستا کار بودم چن سال ت عمان. ولی خوب بنظرم بستگی به اراده ای خودتون داره چرا نشه.

درود برشما. هیچ کاری نشد نداره محاله آدمی ارده ای کاریو بکنه اما نتونه بره جلو من خودم 22سالمه اما ب ...

چندماه خوندی ؟؟

کی شروع کردی؟ 

ممنون

آرزوی قشنگترین ها برای تویی که داری اینو میخونی گلی 🤍🦊باردار نیستم روزشمار هدفمه🍭🧡

چندماه خوندی ؟؟ کی شروع کردی؟  ممنون

من 6ماه روزی 12ساعت میخوندم چون حس میکردم سطح یادگیریم یکم پاینه ولی مهمترین عدم موفقیتم استرس کوفتی بود.چون این باردوم بود ک کنکور میدادم

من 6ماه روزی 12ساعت میخوندم چون حس میکردم سطح یادگیریم یکم پاینه ولی مهمترین عدم موفقیتم استرس کوفتی ...

من مدقع کنکور استرس ندارم 

ولی موقع خوندن واسه کنکور چرا 

میترسم نتونم😰

آرزوی قشنگترین ها برای تویی که داری اینو میخونی گلی 🤍🦊باردار نیستم روزشمار هدفمه🍭🧡

من مدقع کنکور استرس ندارم  ولی موقع خوندن واسه کنکور چرا  میترسم نتونم😰

من درسم خوب بود ولی خوب چون تحت جو رفقام ترک تحصیل کرده بودم و 5سالی بود کلا ت عمان واینا کار میکردم ت این فضاها نبودم. اما یهوب خودم گفتم میتونم و اومدم سراغ کنکور   یهو دیدم سر جلسه دستام میلرزه.

من درسم خوب بود ولی خوب چون تحت جو رفقام ترک تحصیل کرده بودم و 5سالی بود کلا ت عمان واینا کار میکردم ...

موفق باشین 😊