2777
2789
عنوان

بچه چهار ماهه

194 بازدید | 12 پست

سلام‌دوستان بچم چهار ماهشه  وقتی سوار ماشین میشیم شروع میکنه به جیغ زدن خیلی ببقراری میکنه توماشین هیچ جوره هم نمیتونم گولش بزنم

تا پیاده بشیم ساکت میشه 

به نظرتون چیکار کنم راهی بلدین که تو ماشین بتونم ساکتش کنم 

آخه بعضی وقتا کارواجب دارم مجبورم باماشین برم 

حالا دیروز  واکسن داشت بردمش بهداشت تابه  بهداشت رسیدم همینجوری فقط جیغ میزد پیاده شدم هم ساکت شد نمیدونم دیگه چیکار کنم

خدایا شکرت  

منم امروز بردم واکسن قبل واکسن جیییییییغ بعد بیهوش 

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا بچه های من تو ماشین میخوابن و اروم

دوتا دخترام بچگیاشون تو ماشبن بیهوش میشدن تا برسیم 

این تا سوار ماشین بشم درو ببندم شروع میکنه نق زدن بعدم جیغ

خدایا شکرت  
دوتا دخترام بچگیاشون تو ماشبن بیهوش میشدن تا برسیم  این تا سوار ماشین بشم درو ببندم شروع میکنه ...

سلام عزیزم 

شما از بچه های اایپیک لوبیاجان بودید؟ الان دومین پسر رو‌باردارین؟؟ 

بهم از اقدام و‌رژیم بگید. ممنون

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
سلام عزیزم  شما از بچه های اایپیک لوبیاجان بودید؟ الان دومین پسر رو‌باردارین؟؟  بهم از ا ...

سلام عزیزم بله من اونجا بودم الان مدتهاست نرفتم تایپیک لوبیا جان وقت نمیکنم

من دوسال هم خودم هم شوهرم سفت وسخت رژیم گرفتیم 

تو تایپیک لوبیا دقیق رژیممو توضیح دادم میگردم براتون پیدا میکنم کپی میگیرم میفرستم

خدایا شکرت  
سلام عزیزم بله من اونجا بودم الان مدتهاست نرفتم تایپیک لوبیا جان وقت نمیکنم من دوسال هم خودم هم ...

برای هر دو پسرتون؟

و اینکه تعداد اقدام رو حتما بهم بگید 

ممنون عزیزم

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
الهی دخترمنم تو همین حدود 4، 3ماهگی اینطوری شد به هیچ صراطی مستقیم نبود دیگ میخابوندیم بعد سوار ماشی ...

الان که هشت ماهشه نسبت به اون روزا خیلی خیلی بهتر شده دیگه کمتر اذیت میکنه

خدایا شکرت