میم۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 2325 عنوان شخصیت شناسی 92 بازدید | 15 پست اگر میخوای شخصیت واقعی کسی رو بدونید عکس بدید بگم امتحانش مجانیه دختری از تبار محکوم به زن ایرانی... 🙏لطفا لایک نکنید🙏 1400/10/04 | 22:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میم۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 2325 اروم ومهربون و وابسته به خودت وبا کسی جوش نمیخوره دختری از تبار محکوم به زن ایرانی... 🙏لطفا لایک نکنید🙏
میم۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 2325 بگووو✌ عزیزم بچه به این کوچیمی که هنوز شخصیتش شکل نگرفته دختری از تبار محکوم به زن ایرانی... 🙏لطفا لایک نکنید🙏
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7973 @دختر_تخس کو🥲🥲 دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7973 ایناااا😁 ای جوووونم😍اییییی جووووونم😍😍😍ماشااللهچشاشوووو😍🥺منم موخااامهد هد گازش نگیری نامرد ترین عالمی😍😣 دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
هدااااا عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 15429 @خوشگلخانومم بیا عکس ببین😃😃 Pv🔒درخواست دوستی ممنوع حتی شما دوست عزیز✌😁
هدااااا عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 15429 ای جوووونم 😍 اییییی جووووونم 😍😍😍 ماشاالله چشاشوووو😍🥺 منم موخااام هد هد گازش نگیری نامرد ... 🤣🤣🤣باشع حتمااا گازش میگیرم😁😁 Pv🔒درخواست دوستی ممنوع حتی شما دوست عزیز✌😁
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7973 🤣🤣🤣باشع حتمااا گازش میگیرم😁😁 آفرین😍🥺دلم ضعف رفتچنوقتشه گل پسر😍همین الان دست بکار شم یه دختر بیارم داماد خودم بشه😍🤪 دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
هدااااا عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 15429 آفرین😍🥺 دلم ضعف رفت چنوقتشه گل پسر😍 همین الان دست بکار شم یه دختر بیارم داماد خودم بشه😍🤪 الان ۳ سال و ۸ ماهشع😁😁🤣🤣🤣 Pv🔒درخواست دوستی ممنوع حتی شما دوست عزیز✌😁
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7973 الان ۳ سال و ۸ ماهشع😁😁🤣🤣🤣 ای جان پس بیارم دخترو میخوره بهش😃 دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
هدااااا عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 15429 ای جان پس بیارم دخترو میخوره بهش😃 هووووم بیاااار😃😃🤣🤣 Pv🔒درخواست دوستی ممنوع حتی شما دوست عزیز✌😁
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7973 هووووم بیاااار😃😃🤣🤣 باچه ببینم باباشو پیدا کنمهوووف چقد کار سرم ریخت یه دفعه😖🤣 دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
هدااااا عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 15429 باچه ببینم باباشو پیدا کنم هوووف چقد کار سرم ریخت یه دفعه😖🤣 🤣🤣🤣لعنتی بابا رو یادم رفتع بود🤪🤣مخ یاشی رو بزنم برات🤪🤪 Pv🔒درخواست دوستی ممنوع حتی شما دوست عزیز✌😁
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7973 🤣🤣🤣لعنتی بابا رو یادم رفتع بود🤪🤣مخ یاشی رو بزنم برات🤪🤪 🤣 دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫