سلام یهو دوست داشتم توی خیابون های آمریکا قدم بزنم شب باشه همه مردم با همه ملیت ها با هر نوع دینی و با هر نوع ظاهری از کنارم رد میشدن بعد اون بابنوئل ها رو کنار مغازه ها میدیدم درخت کریسمس 🌲 و بعد با خودم آهنگ الله اکبر این همه شکوه الله اکبر این همه جلال رو با صدای بلند میخوندم و کسی هم بهم توجه نمیکرد بعد یهو یه گروه زیاد از آدمای هندی میپریدن بیرون و با هم رقص هماهنگ هندی میرقصیدن 😃💔
اخه لامصب ادم تو امریکا میگه الله اکبر اونجا باس بگی او مای گاد
تو روزایی که ادم از دشمنش یه زخم میخوره و از آشناهاش هزار تا یاد گرفتم خودم حال دلمو خوب کنم .یاد گرفتم با اینکه خودم کوه دردم اما دور و بریامو شاد کنم و بخندونمشون . یاد گرفتم حتی اگه کسی وقت نداشت برام خودم برا خودم وقت بزارم و ب خودم بها بدم قرار نیست همیشه آدم محتاج نگاه این و اون باشه .اینا رو گفتم که برسم به دلیل تیکری ک گذاشتم من پارسال خودمو انقد قوی دیدم که بدون توقعی از دیگران خودم برا خودم کیک تولد گرفتم و اقوامو ب پیک نیک دعوت کردم امسالم گفتم اینجا تاریخ بزارم جلو چشمم باشه .چون امسالم برا خودم نقشه ها دارم😊 ..یک روز میایی که من دیگر دچارت نیستم از صبر ویرانم اما چشم انتظارت نیستم
به نکته ریزی اشاره کردی 🥲 آخه این این آهنگ رو خیلی دوست دارم😂🎊😃
پس این اهنگو تو هواپیما وقتی از مرز ایران رد نشدین بخون
تو روزایی که ادم از دشمنش یه زخم میخوره و از آشناهاش هزار تا یاد گرفتم خودم حال دلمو خوب کنم .یاد گرفتم با اینکه خودم کوه دردم اما دور و بریامو شاد کنم و بخندونمشون . یاد گرفتم حتی اگه کسی وقت نداشت برام خودم برا خودم وقت بزارم و ب خودم بها بدم قرار نیست همیشه آدم محتاج نگاه این و اون باشه .اینا رو گفتم که برسم به دلیل تیکری ک گذاشتم من پارسال خودمو انقد قوی دیدم که بدون توقعی از دیگران خودم برا خودم کیک تولد گرفتم و اقوامو ب پیک نیک دعوت کردم امسالم گفتم اینجا تاریخ بزارم جلو چشمم باشه .چون امسالم برا خودم نقشه ها دارم😊 ..یک روز میایی که من دیگر دچارت نیستم از صبر ویرانم اما چشم انتظارت نیستم
باشه با صدای بلند بخونم یا آروم بخونم ؟ چون باید برم برنامه هامو تغییر بدم 😃😂 راستی امضات ع ...
نه اروم بگو
اگه شد تو فرودگام از دور برا خونوادت دست تکون بده با ریتم بگو بای بای ما رفتیم بای بای ما رفتیم 😁
قربونت امضای خودتم قشنگه🌹