2777
2789
عنوان

سوره جن

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 39 پست
والا تا جایی که من اطلاع دارم سوره جن رو زیاد بخونی باعث  دور شدن اجنه و شیاطین میشه

بله درسته منم شنیدم کلاگشایش ایجادمیکنه درضمن واقعااین کلیپی هم که دیدم بنظرم موردی نداشت آخه نه میخوام خدایی نکرده آیات قرآنوبرعکس کنم نه چیزی

دوستای گلم میشه برای درست شدن کارم بادلای پاکتون صلوات بفرستین خیلی محتاج یه معجزه ام
بزرگتربایدحدخودشوبدونه

باشه

امیدوارم خدا حالتو خوب کنه خانم جن‌گیر بزرگوار 

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله و شنیدیم کسیکه دنبال این چیزا بره بطور کامل از دین خارج شده. پس بیخیالش شید

دنبال چه چیزایی؟من نمیدونستم قرآن خوندن ادموازدین دورمیکنه میگم داشت ازفوایدسوره جن میگفت

دوستای گلم میشه برای درست شدن کارم بادلای پاکتون صلوات بفرستین خیلی محتاج یه معجزه ام
باشه امیدوارم خدا حالتو خوب کنه خانم جن‌گیر بزرگوار 

کافرهمه روبه کیش خودپندارد توخودت اینکاره ایی فک میکنی همه مث خودتن

دروغه خیلی ها میان بعضی چیزا رو به کسی ربط میدن که اصلا ربط نداره مثلا میگن فاتحه کبیره برای آیت ا. ...

فاتحه کبیره مگه بده؟؟؟

نه خوبه ولی واسه آیت ا... بهجت نیس

اهان ترسیدم یهوگفتم نکنه بدباشه من واسه اموات میخونم هرازگاعی

کافرهمه روبه کیش خودپندارد توخودت اینکاره ایی فک میکنی همه مث خودتن

جن‌گیرم؟؟😂😂

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰
جن‌گیرم؟؟😂😂

نمیدونم گفتم لابدهستی که فک میکنی بقیه هم هستن دیگخ