2777
2789
عنوان

سوره جن

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 39 پست
تعغیرنمیده که عزیز نمیدونم کدوم آیه اش بودبایدچندبارمیخوندی

ببین به کلیپ های اینستاگرام زیاد اعتماد نکن از زبان یکی الکی میگن فلانی گفته در ضمن اینکار علوم غریبس که پا گذاشتن تو این راه بدون استاد هلاکته

اینجور کارا پیش زمینه ظرفیت روحی و یه سری علم ها رو نیطلبه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین به کلیپ های اینستاگرام زیاد اعتماد نکن حبلیتس ترکیه در ضمن اینکار علوم غریبس که پا گذاشتن تو ای ...

میگم آیت الله بهجت پیشنهادداده خب ماکه سوره جن رومیخونیم این گفت یه آیه اش که نمیدونم کدومشع چندباربایدبخونی فک نکنم قرآن خوندن مشکلی بوجودبیاره

دوستای گلم میشه برای درست شدن کارم بادلای پاکتون صلوات بفرستین خیلی محتاج یه معجزه ام
به جای کمک گرفتن از جن‌ها از خود خدا کمک بگیر

خب مگه قرآنوخدانازل نکرده؟؟من میخوام قرآن بخونم نمیرم پیش دعاتویس ورمال که😑😒

دوستای گلم میشه برای درست شدن کارم بادلای پاکتون صلوات بفرستین خیلی محتاج یه معجزه ام

[QUOTE=220181798]میگم آیت الله بهجت پیشنهادداده خب ماکه سوره جن رومیخونیم این گفت یه آیه اش که نمیدونم کدومشع چندبارب ...[/Q

دیگه خود دانی فردا برات مشکل پیش اومده چشم سومت باز شد و یه چیزایی دیدی خودتو سرزنش مبکنی

بله سوره جن عالیه ولی نه دستکاری توش 

من بی ادبم یاتوکه عقاید بقیه روبه خنده ومسخره بازی میگیری؟

تو خودتی

شما

با بزرگ‌ترت درست صحبت کن عزیزم

بهت یاد ندادن؟

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰
جن خوب اگه باشه با توی ادم کاری ندار و محلت نمیزاره

منم نخواستم باهام کاری داشته باشه که من فقط ازشماهاپرسیدم شننیدین همچین چیزی یانه اگه آره که بگین چجوریه

ازآیت الله بهجت بود این روش

دروغه

خیلی ها میان بعضی چیزا رو به کسی ربط میدن که اصلا ربط نداره مثلا میگن فاتحه کبیره برای آیت ا... بهجت در حالی که نیست

صلوات زیاد بفرست خود خدا کمکت میکنه

خب مگه قرآنوخدانازل نکرده؟؟من میخوام قرآن بخونم نمیرم پیش دعاتویس ورمال که😑😒

والا تا جایی که من اطلاع دارم سوره جن رو زیاد بخونی باعث  دور شدن اجنه و شیاطین میشه

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی
تو خودتی شما با بزرگ‌ترت درست صحبت کن عزیزم بهت یاد ندادن؟

بزرگتربایدحدخودشوبدونه

منم نخواستم باهام کاری داشته باشه که من فقط ازشماهاپرسیدم شننیدین همچین چیزی یانه اگه آره که بگین چج ...

بله و شنیدیم کسیکه دنبال این چیزا بره بطور کامل از دین خارج شده. پس بیخیالش شید

کاربر مرد. کاربر مرد و همه راحت شدن از دستش.