2777
2789
عنوان

جن همزاد

144 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها لطفا نظرتونو بگین و اگه راه حلی بلدید حتما بگید ک چیکار کنم.من دیشب زنگ زده بودم به یه دعانویس که فقط طالعمو بگیره یه چیزاییم گف ک درست بودن مث اینکه من زودجوشم.بعد یهو گف همزاد داری و طلسم شدی.منم از بچگی از جن میترسم بچه ها چیکار میتونم بکنم ک همزاد بره و طلسم باطل بشه؟لطفا کمک کنین اگ میدونید

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

حرف دعانویسارو باور میکنی!!! اینا یاغین 

موکل دارن میفرستن سراغت خصوصیات اخلاقیتو یا موقعیت اجتماعیتو به دعانویس اطلاع میدن بعد هم هر دروغی به خوردت میدن فک میکنی حقیقتو گفتن😑

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

وای توروخدا به این خزعبلات گوش ندید

اونا به همه میگن که پول بدی بهشون که مثلا باطلش کنن🙈😂😂

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰
زر زده بابا تو قرن ۲۱ هستیم خیلی راحت آمار بقیه رو میشه در آورد چرا باور میکنی ؟ 

منم باورم نمیشد این چیزارو.اما چن شب پیش نصف شب که بارون میزد لامپ اتاقم روشن بود بعد یهو خاموش شد من فکر کردم چون بارونه برق رف.رفتم لامپو خاموش کنم ک اگ بعدا برق اومد روشن نشه دیدم کلیدش بسته اس یعنی کسی خاموشش کرد وقتی رو دکمه اش زدم لامپ روشن شد از همون موقع میترسم واسع همین زنگ زدم طالعمو بگیره.بعد خودش گف ک همزاد داری قبل از اینکه من بهش بگم چی شده

منم باورم نمیشد این چیزارو.اما چن شب پیش نصف شب که بارون میزد لامپ اتاقم روشن بود بعد یهو خاموش شد م ...

شاید تغییرات دما باعثش شده یا بعصی وقتا اتفاق میفته برق ک اتصالی میکنه ای پریزا خودشون به‌و میان پایین

●~○
شاید تغییرات دما باعثش شده یا بعصی وقتا اتفاق میفته برق ک اتصالی میکنه ای پریزا خودشون به‌و میان پای ...

واقعاااا؟؟؟؟ خداکنه دور از جونت این چن شب مث سگ میترسم هر 5_6 دیقه یه بسم الله میکنم🤦‍♀️😂😂

مامانمم از وقتی فهمیده دعانویسع چی گفته هرشب پیش من میخوابه😅