2777
2789

من در این لاغر بودم که بعضی موقع ها که دوست داشتم لباسی قشنگ وایسته‌ واینمیستاد همه میگن چرا لاغری فلانی بهمانی لاغر مردنی😑

رفتم پیش یه دکتر دارو داد بم شیمایی بود گف بخور اولاش این تاثیری نداشت شربت رو انداختم دور بعد اومد دو سه روز فقط طول کشید که احساس کردم دارم چاق میشم الان یه هفته گذشته و من ۶ کیلو اضافه کردن و واقعا چاق شدم خیلی من نمی‌خواستم در این میخواستم تو پر بشم نه پهلو داشته باشم:/

رفتم دوباره همون دکتر گفته از اینجا رفته شماره تلفنی هم پیدا نشد شربت ها انداختم اندامم روز به روز داره بهم میخوره چیکار کنم رفتم آزمایش دادم همچیم نرمال بود  کاشکی هیچوقت اون شربت نمی‌خوردم!

حالا ک خوردی 

بیخیال

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم لاغرم از ترس شکم و پهلو میترسم زیاد غذا بخورم

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

خب الان من نمی‌خواستم پهلو داشته باشم میخواستم تو پور بشم نمی‌خوام زشت بشم خب

درازنشست برو

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
کاشکی دوباره منم لاغر شم نمی‌خوام پهلوون داشته باشم من فقط میخواستم تو پر بشممم

عزیزم یک مدت ورزش کن رژیم بگیر چیزی نیست

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

حتما راسیپ بوده  اما با یه مدت مصرف دارو که چاق نمیشی،حتما خودت رعایت نکردی

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!