2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من میخوام کشک بادمجون درست کنم و پلو مرغ زعفرونی

یکمم قیمه دارم 

چ کنم‌خوب دلم خواست اینجوری شام درست کنم امشب😂

همیشه دو مدل درست نمیکنما

این کاربری از تاریخ ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ دست شاباله هست و پست های قبل مربدط ب شخص دیگه ایه.درخواست دوستی ب هیییچ‌عنوان قبول نمیکنم ،اگر با نظر من مخالفی لطفا ریپ نکن🌺 

بادمجون سرخ کن مرغم ابپز کن مرغ رو ریش کن بریز کف ماهیتابه روشو با بادمجون پر کن بعدم توی تخم مرغ چند قاشق اب مرغ بریز خوب هم بزن بریز روش خیلی خوب میشه .

میتونی ب جای بادمجون سیب زمینی نگینی هم بزنی ولی ب این باید کلی هم پنیر پیتزا بزنی .

یا سیب زمینی نگینی سرخ کن بریز تو پیرکس روش رو فراوون پنیر پیتزا بزن بذار فر اینم عالی میشه حالا قارچ یا دلمه هم داری بزن .

یا گوشت رو تیکه های کوچیک کن و چربی هم بذار پیشش با یکم اب آبپز کن فراوون نمک و فلفل بزن بذار با روغن چربی ها بپزه اینم عالیه

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

منم فعلا درست نکردم از دیشب حال به حال میشم یهویی حالم بد میشه اصلا حوصله غذا درست کردن ندارم ولی به خاطر دخترم مجبورم یه چیزی درست کنم هنوز تصمیم نگرفتم چی بزارم  

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞