2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه اشتباه نکنم ۷ کیلو بود که دکتر گفت زیاد بوده .

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
عزیزم میگم تکون نی نی تو مرتبه؟هر روز؟یا گاهی کم گاهی زیاد؟

والا استراحتم که بیشتره بهتر حس میکنم این چتد روزه خیلی کمتر حس کردم شرم شلوغ بوده ولی اخر شبا و صبح زودا بیدارم میکنه

چی کار کردی کنترل بشه مال منم دکار گفت زیاده فقط کفت نخور اخه صعف شدید میگیرم

نخوری که نمیشه .

باید مفید بخوری 

من خیلی‌ خوب کنترل کردم تا هفته ی سی و دو فقط دو کیلو بیشتر شد .

سرخ کردنی اصلا نخوردم . نون لواش نخوردم . مصرف برنجم رو کم کردم . شیرینی و... نخوردم.

فقط چیزای مفید خوردم . میوه خیلی خوردم

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
دکتر نگفت زیاده؟ تا اخرش چقدر اضافه کردی؟

چرا میگه زیاده، اما من خوراکم زیاد نیس، بیشتر وزنم به خاطر همون مولتی ویتامین ایناس، تحرک هم زیاد ندارم، حالا آخر اسفند ماه انشالله زایمانمه

سلام من هفته شش هستم از ۵ هفتگی حالت تهوع شدید دارم . دکتر بهم قرص اندانسترون داده . شما این قرص رو ...

میگن ضرر نداره من خوردم فایده نداشت اصلا با اینکه میگن همون دمیترونه اما دمیترون برا من خیلی بهتر بود خلاصه هنوزم که ۳۰ هفتم به مرغ و گوشت ویار دارم فقط دمیترون یا اندانسترون بخور نترس ضرر نداره ده نفر میشناسم دورم خوردن بچشون هم سالمه سالم من که اگه نمیخوردم زنده نمیموندم