2777
2789
عنوان

ماما

120 بازدید | 8 پست

سلام به همگی

من ی ماما هستم و میتونم سوالات بارداریتون رو پاسخگو باشم.لطفا هر مامانی ک سوالی از بارداری و زایمان داره بگه تا جایی ک میتونم کمکش میکنم و استرس ناشی از بارداری رو ازش کم میکنم😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عمم میخواد بچه پنجم رو به دنیا بیاره ب امید اینکه پسر بشه  مشکلی پیش نمیاد ؟ هر چهار تا ...

معمولا سزارین چهارم چسبندگی زیادی در پی داره دیگه چه برسه به سزارین پنجم.

ولی داشتیم مادرانی که حتی بیش از 5بار سزارین شدن.دکتر در بارداری سونوگرافی چسبندگی درخواست میده و اگه جفت به ناحیه رحم هجوم برده باشه و چسبندگی وسیعی ایجاد شده باشه بهتون اینو اعلام میکنه که در بیمارستان مجهز سزارین بشید و ممکنه پس از بدنیا اوردن بچه رحم رو بخاطر شدت چسبندگی کلا بردارن.

سلام راهی هست با دستگاه ای یو دی هم باردار شد ؟؟؟ من میخام باردار شم اما و همسرمو تو عمله انجام شده ...

عزیزم اولا دقت کن که تا همسرت راضی نیست باردار نشی بنظر من..

ولی در مورد جواب سوالت،در صورتیکه آی‌یو‌دی شما جابجا شده باشه یا از زمان تعویضش گذشته باشه احتمال بارداری بوجود میاد که اون هم خیلی درصد پایینی هست.پس عملا نمیشه راهکاری برای اینکه با دستگاه باردار بشی رو ارائه کنیم.

سلام چه مدت بعد از ترک اعتیاد میشه باردار شد؟

حداقل 6ماه ولی باید قبل از بارداری مثل همه مادران ی سری آزمایشات رو انجام بدید و مطمئن باشید ک در بارداری به سمت اعتیاد نمیرید.