2777
2789
عنوان

بارداری

92 بازدید | 16 پست

سلام لطفا هرکی میدونه جواب بده من تا ۱۰روز ال دی خوردم بخاطر این ک بهم نمیساخت قطع کردم‌ و تا دو روز رابطه محافظت نشده داشتم تو روزای تخمک گذاریم الانم تو روزای تخمک گذاریم و لکه بینی دارم ایا باردارم‌ یا بخاطر قرصاس ک دیگ نخوردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد رایطه قرص نخوردی

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
کلا قرص،نمیزاره تو اون ماه تخمک آزاد بشه یه دونه چه کل خشابو بخوری  کل هورمونات بهم ریخته قطع ...

عزیزم ی سوال منم این ماه رابطه بدون محافظ داشتم بعدش 4تا اچ دی باهم خوردم  امروز موعدمه هنوز نشدم حالت پری هم ندارم رابطم ی هفته بعد پاکیم بود به نظرت عقب مبندازم یا خدا نکرده باردار میشم خیلی استرس دارم شدید امروز موعدمه بی بی بزنم نظرت 😢😢😢

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
نه

اها ممکنه قرص ها هورمونتو بهم ریخته 

عزیزم ی سوال منم این ماه رابطه بدون محافظ داشتم بعدش 4تا اچ دی باهم خوردم  امروز موعدمه هنوز نش ...

کلا زمانی که رابطه بدون محافظ دارین میخواین باردار بشین اصلا نباید قرص های هورمونی مصرف کنین 

چون درصد بارداری رو به صفر میرسونه و فقط شمارو به دردسر لکه بینی و شک میندازه

کلا زمانی که رابطه بدون محافظ دارین میخواین باردار بشین اصلا نباید قرص های هورمونی مصرف کنین  ...

ن والا غلط کنم بخوام باردار بشم به اصرار همسرم تخلیه شد محبور شدم قرص بخورم الان میترسم بااینکه عقب ننداختم امروز موعدمه ولی استرس دارم 😢😢😢😢😦😦