سلام لطفا هرکی میدونه جواب بده من تا ۱۰روز ال دی خوردم بخاطر این ک بهم نمیساخت قطع کردم و تا دو روز رابطه محافظت نشده داشتم تو روزای تخمک گذاریم الانم تو روزای تخمک گذاریم و لکه بینی دارم ایا باردارم یا بخاطر قرصاس ک دیگ نخوردم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
کلا قرص،نمیزاره تو اون ماه تخمک آزاد بشه یه دونه چه کل خشابو بخوری کل هورمونات بهم ریخته قطع ...
عزیزم ی سوال منم این ماه رابطه بدون محافظ داشتم بعدش 4تا اچ دی باهم خوردم امروز موعدمه هنوز نشدم حالت پری هم ندارم رابطم ی هفته بعد پاکیم بود به نظرت عقب مبندازم یا خدا نکرده باردار میشم خیلی استرس دارم شدید امروز موعدمه بی بی بزنم نظرت 😢😢😢
من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
کلا زمانی که رابطه بدون محافظ دارین میخواین باردار بشین اصلا نباید قرص های هورمونی مصرف کنین ...
ن والا غلط کنم بخوام باردار بشم به اصرار همسرم تخلیه شد محبور شدم قرص بخورم الان میترسم بااینکه عقب ننداختم امروز موعدمه ولی استرس دارم 😢😢😢😢😦😦