2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 27 پست
بایستی آروم آروم رو مخش کار کنی خواسته هاتو یهویی نگو با سیاست برو جلو جوری برو جلو که هم اون زیا ...

شوهر من ولخرجی زیادددی  میکنه     همش هرماه پول قرض میده   واقعا نمیدونم‌چکارش کنم 

واقعا سختتتتتتته چجوری کاش ی کلاس  سیاست میزاشتن برامون🥺

بخدا منم خیلی ساده م ولی به مرور زمان قلق شوهرم دستم اومد که با چه راهی میتونم به خواسته م برسم

وگرنه سیاست آنچنانی نمیخواد

فقط کافیه قلق شوهرتو بدونی

مادرم همسرم دخترم و پسرم عشقای زندگیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین شوهر منم همینطوره اگرم احیانا یک موقع من نظر آخرو گفتم و قبول کرد آخرش یکی دو ماه دیکش انقدر سرکوفت میزنه که اره همیشه تو حرفت ب کرسی بشینه من حق ندارم من بدبختم زن نگرفتمکه شوهر کردم مظلومم و....ای خدا😂

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚
شوهر من ولخرجی زیادددی  میکنه     همش هرماه پول قرض میده   واقعا نمیدونم‌چک ...

خوب خیییلی آروم برو پیشش بشین بگو....جان من امروز فلان چیزو میخوام میشه برام بخریش؟

اگه گفت نه بازم با همون آرامش ادامه بده..تا جایی که به راه بیاد و حرفتو قبول کنه

نه اینکه همون احظه جبهه بگیری و با بلندی بگی پس چرا میری پول قرض میدی وقتی من احتیاج دارم و...یا رودر روش وایسی و بگی تو وظیفته نفقه مو بدی

مادرم همسرم دخترم و پسرم عشقای زندگیم
خوب خیییلی آروم برو پیشش بشین بگو....جان من امروز فلان چیزو میخوام میشه برام بخریش؟ اگه گفت نه بازم ...

بخدااصلااا   من ازاین دخترای نیستم داد و بیدادد   ب ارومی همینکارا میکنم میگه  قولشو بهت دادم برات میخرم ولی الان نه😐