2777
2789
عنوان

رابطه در اوایل بارداری ازاد؟

445 بازدید | 44 پست

امروز صبح یه کوچولو لکه بینی خیلی کم داشتم 

هر روزم پروزسترون میزارم دکترم خیلی محتاط با اینکه لکه بینی نداشتم قبلا بهم داده

لحظه شماری میکنم تا بتونم بغلت بگیرم مامان   و توی همین لحظه از ته دلم میخوام که هرکسی که دوس داره بتونه این حس تجربه کنه

وقتی شیاف مصرف میکنی یعنی بارداری پرخطر داری و رعایت کن 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من با اینکه هیچ منعی نداشتم اما دکترم گفت کلا 3 ماه اول و 3 ماه آخر رابطه نباشه خیلی بهتره

کی بی بهانه بود که من عاشقت شدم؟                                    خود بهترین دلیل برای بهانه ای 💗

نه رعایت کن تا حداقل ۳یا ۴ماهت تموم شه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

شياف مصرف ميكردي ،الكي كه بهت نداده مواظب باش  حداقل از دكترت بپرس من تو دوتا بارداري  هام اصلا رابطه نداشتم

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
نه من هیچ منعی نداشتم اما دکترم گفت کلا 3 ماه اول و 3 ماه آخر رابطه نباشه خیلی بهتره

من هیچ مشکلی نداشتم دکترم گفت هفته ای دوبار اشکالی نداره

ولی سر این بارداری م دکترم رو عوض کردم اون میگه هفته ای یه بار

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

من از روز اول قطعش کردم تا الان که ماه هشتم هنوزم نداریم

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
وقتی لکه بینی داری ینی خطردارع

فندقی میکشمت 

کجایی تو بیا از زایمانت بگو از نی نی ت

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
سلام عزیزم خوبی بخدا همین الان آنلاین شدم اصلا وقت نداشتم بیام 

فندق من دیگه افسرده شدم چهل روز دیگه موندم دارم دیوونه میشم