ثمین222 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 1119 عنوان رابطه در اوایل بارداری ازاد؟ 445 بازدید | 44 پست امروز صبح یه کوچولو لکه بینی خیلی کم داشتم هر روزم پروزسترون میزارم دکترم خیلی محتاط با اینکه لکه بینی نداشتم قبلا بهم داده لحظه شماری میکنم تا بتونم بغلت بگیرم مامان و توی همین لحظه از ته دلم میخوام که هرکسی که دوس داره بتونه این حس تجربه کنه 1400/10/04 | 12:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 55902 وقتی شیاف مصرف میکنی یعنی بارداری پرخطر داری و رعایت کن هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
منو_دخترم عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 2167 نه من با اینکه هیچ منعی نداشتم اما دکترم گفت کلا 3 ماه اول و 3 ماه آخر رابطه نباشه خیلی بهتره کی بی بهانه بود که من عاشقت شدم؟ خود بهترین دلیل برای بهانه ای 💗
خاله_سارا_۹۵_ترکیده عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 43226 نه رعایت کن تا حداقل ۳یا ۴ماهت تموم شه در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
2asemanabi عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 5531 معمولا اوایل بارداری رابطه باید با احتیاط باشه. اگه ممنوعیتی بود دکترت بهت میگفت یه کم رعایت کن حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉
نيلوفرابي عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 21729 شياف مصرف ميكردي ،الكي كه بهت نداده مواظب باش حداقل از دكترت بپرس من تو دوتا بارداري هام اصلا رابطه نداشتم هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر
mome عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 25620 نه من هیچ منعی نداشتم اما دکترم گفت کلا 3 ماه اول و 3 ماه آخر رابطه نباشه خیلی بهتره من هیچ مشکلی نداشتم دکترم گفت هفته ای دوبار اشکالی ندارهولی سر این بارداری م دکترم رو عوض کردم اون میگه هفته ای یه بار اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
صبابانوووو عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 3799 تو حالت عادی میگن تا ۳ ماه سعی کنید رابطه نداشته باشین حالا شما ک یه لکه هم دیدی مراعات کن یا الله یا مُحمَد(ص) یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتُحلکنی
آرااااامممم عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 4268 من از روز اول قطعش کردم تا الان که ماه هشتم هنوزم نداریم خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
آرااااامممم عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 4268 وقتی لکه بینی داری ینی خطردارع فندقی میکشمت کجایی تو بیا از زایمانت بگو از نی نی ت خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
فندق_خانوم عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 40205 فندقی میکشمت کجایی تو بیا از زایمانت بگو از نی نی ت سلام عزیزم خوبیبخدا همین الان آنلاین شدم اصلا وقت نداشتم بیام
آرااااامممم عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 4268 سلام عزیزم خوبی بخدا همین الان آنلاین شدم اصلا وقت نداشتم بیام فندق من دیگه افسرده شدم چهل روز دیگه موندم دارم دیوونه میشم خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش