2777
2789
عنوان

پوست؟

99 بازدید | 5 پست

سلام خانما؛سه روزه از کرم شیرلی (یا شرلی)نمیدونم واقعا!

استفاده میکنم میخوام بدونم چند روزه اثر میکنه و اینکه آیا واقعا سفید میکنه پوستو 

تغییر چشم گیری ایجاد  میکنه یا نه!

مامانم بم میگه پوستت تیره و کدر شده ناراحتم واقعا

خدا کنه زود ج بده این کرم

ووویی چطور از این چیزا استفاده‌‌ میکنید 😑 یادمه دوستم استفاده میکرد خیلی بد شد پوستش گلم بزارش کنار برو فیشال انجام بده هر ماه و‌هفته ای دو‌بار پاکسازی کن و مرتب مرطوب کننده و ضدافتاب بزن

🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نزن تراخدا  بعد یه مدت پوستو به شدت تخریب میکنه...خیلی اطرافم دیدم که درحدی پوستش خراب شد که مجبور شد بره صورتشو لیزر کنه از بس جوش و لک زد...

برو پاکسازی...پاکسازی آرایشگاه ها نه ...پاکسازی مراکز پوستی که با دستگاه و این چیزاست

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
ووویی چطور از این چیزا استفاده‌‌ میکنید 😑 یادمه دوستم استفاده میکرد خیلی بد شد پوستش گلم بزارش کنار ...

پاکسازی= منظورم هفته ای دو بار ماسک مناسب پوستت بزن

🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد🌷
ووویی چطور از این چیزا استفاده‌‌ میکنید 😑 یادمه دوستم استفاده میکرد خیلی بد شد پوستش گلم بزارش کنار ...

اخه خالم چند ساله استفاده میکنه خوب شد پوستش 

اره میزارمش کنار 

همینجوریشم داغونه پوستم😔

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز