وای بچه ها چند روز پیش با دوستم رفته بودیم خرید ی دختره با دوستش رد شد با لگد کوبید به من میگم واسچی جفتک میندازی حمله کرد موهامو کشید😂دوستم سوا کرد اون فحش میداد من فحش میدادم رفیقم گفت چشاشو ببین معلومه مواد مصرف کرده ول کن بریم کشید منو برد تا رفتیم تو ی مغازه مانتو فروشی بازم اومد قفلی زد چرت و پرت میگف منم محل نمیدادم با چک زد تو صورتم منم قاطی کردم با لگد زدم بهش یکمم خورد به شیشه مغازه نزدیک بود بشکنه😐دیگه انقدر بهش فحش دادم گفتم برو .... واقعا بعضیا چقدر وحشین و اصلا آبرو ندارن اگه کسی فیلم بگیره چی اخه براشون مهم نیست
قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤... نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.
واى چقدر از اين كار بدم مياد يبار داشتم ظرف ميشستم از پنجره اشپزخونه ديدم سه تا زن همو وسط خيابون به قصد مرگ كتك ميزدن حتى اقايون نميتونستن جداشون كنن بخدا قسم من بالا دست و پام ميلرزيد نميدونم اونا چه مرگشون بود تازه خانمه دوتا بچه حدودا ٥/٦ ساله داشت ولى اون دو نفر افتادن رو سرش خوابوندنشوسط خيابون طفلى بچاش اينقدر ترسيده بودن گريه ميكردن دور مامانشون ميدويدن😔