2777
2789
عنوان

کمک 🤦🏻‍♀️🥲

70 بازدید | 5 پست

دوستان  من دیشب سر یه چیزی خیلی عصبی  و ناراحت شدم بعد همین طور نشستم گریه کردم از ته دل یه نیم  ساعت گریه کردم از ته دلم گریه میکردم بعد چند ثانیه حس کردم نفسم بالا نمیاد  حتی حس کردم که دیگه قلبم نمیزنه بعد درست ۲ ثانیه بعدش شروع کردم خندیدن یعنی هم گریه میکردم هم بلند  بلند بلند قهقههه میزدم اصلا هم نمی‌تونستم کنترل کنم که نخندم بعد چند دقیقه قهقه زدن احساس کردم که دیوونه شدم بعد حس کردم که لبم کج شده چون شب بود همین طوری خوابیدم صب بلند شدم دیدم چشام اندازه کشمش شده هم باد کرده هم ورم هم کوچیکه شده خواستم ببینم کسی تا حالا این طوری شده ؟؟؟ من الان باید برم دکتر ؟؟؟ لطفا اکه کسی چیزی در این مورد می‌دونه بگه ممنون میشم ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم گریه کنم چشمام قد کشمش میشه

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
چشمات بخاطر گریه دیشب اینطوری شده

نه آخه من هر وقت گریه کنم چشمام فقط میسوزه ورم نمیکنه  الان چشام اندازه کشمش شده ورمم کرده به نظرتون می‌تونه از خنده دیشب باشه؟؟؟ تا حالا اصلا این طوری نشده بودم صب هم امتحان داشتم استرس هم داشتم شب اصلا یه لحظه حس کردم دارم سکته میکنم چون هیچ کنترلی رو خودم نداشتم