2777
2789
عنوان

درد پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم‌نکنه خون کم بیاد گاهی خودمو نمیشورم فقط بادستمال خودمو خشک میکنم

کاری ب کم اومدن خون نداره

وای ن حتمن خودتو بشور دختر 

با آب گرم 

درمانم تویی، دیگران بیهوده می‌جویند تسکینم... 💜 
گاهی میشورم گاهی هم خودمو با دستمال پاک میکنم میگم نکنه عفونت بگیرم یا خون کم بیاد 

حتمن خودتو خوب بشور توی این دوران دهانه رحم بازه حتمن بهداشت رعایت کن وگرنه عفونت میگیری

ن خون برای چی کم بیاد؟ 

خخخخ بخدا کل بدنم درد میکنه پاهام انگار حس نداره کف پاهام میسوزه درد میکنه اخه بعداز چهار سال پریود ...

بعد چهااااار سااااال چرا انقدر زیاددددددد

خخخخ بخدا کل بدنم درد میکنه پاهام انگار حس نداره کف پاهام میسوزه درد میکنه اخه بعداز چهار سال پریود ...

منکه دمنوش خوردم 

جوراب پامه

دور کمرم بسته 

آرومه ارومم

بعد چهااااار سااااال چرا انقدر زیاددددددد

اره وقتی دخترم ب دنیا اومد تا پریود میشدم خیلی اذیت میشدم قبلا هم همینطوری بودم سرگیجه بدنم دردمیکرد چی مادرشوهرم گفت قرص بخور ک دیگ نشی منم اونموقع ۱۶سالم بود گفتم حتما یه چی بهتری میدونه ک میگه منم نخوردم بخدا تو این چهار اینقدشکمم پهلوهام پاهام کمرم همه جام درد میکرد ک نگو تا چندماه پیش ب مادرم عمه هام گفتم گفتن خاک تو سرت مگ هرکی بگه خودتو بنداز توچاه باید بندازی اون خواست اگ مریض شدی کسی نبود کارهای خونه انجام بده خواست بچه دار نشی دیگ میدونی مریض نشی چ مشکلاتی تواینده برات پیش میاد چرا ب مانگفتی گفتم چ بدونستم گفتم اون بزرگتربود بلد بود گفتم حتمابهترمیدونست خلاصه تو این دوسه ماه هرچ ب شوهرم میگفتم قرص نمیخورم تاپریود بشم اونم فقیر میترسید میگفت میترسم باردار بشی تا اینکه این ماه طبیعی جلوگیری کردیم و قرص نخوردم الان سه روزه پریود شدم خداروشکر خدا شکرت ک پریود شدم گفتم اینقد اذیت میشم کیست نداشته باشم ولی خدا کمکم کرد🙏🙏🙏🙏💞🌹❤❤

اره وقتی دخترم ب دنیا اومد تا پریود میشدم خیلی اذیت میشدم قبلا هم همینطوری بودم سرگیجه بدنم دردمیکرد ...

وای چ ادمی

خب خداااروشکر ک پریودی شدی راحت شدی دختر