detrooidar مدیر استارتر عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 2014 عنوان دعاا😭😭😭 121 بازدید | 9 پست خانوما ساعت۸ و نیم امتحان ریاضی دارم توروخدا برام دعا کنین خیلی استرس دارم 1400/10/04 | 05:45 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
taraneh_۸۵ عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 89 منم امروز عربی و فارسی و جامع دارم😢ساعت۷باید مدرسه باشمخدایا خدت کمک کن گند نزنم😣 آدما رو ناراحت نکنید...آدما دلشون زود میشکنه:) از این به بعد سکوت نمیکنم ناراحتم کنید؛ناراحتتون میکنم:)
76mehrnoosh عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 7799 منم امروز عربی و فارسی و جامع دارم😢 ساعت۷باید مدرسه باشم خدایا خدت کمک کن گند نزنم😣 مگ امتحانات ترم شروع نشده؟؟چطور۳تاامتحذن تو ی روز؟ حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه وگرنه میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀 عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰ به امیدموفقیت🖐
taraneh_۸۵ عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 89 مگ امتحانات ترم شروع نشده؟؟چطور۳تاامتحذن تو ی روز؟ از ما امتحان ترممون فردا شروع میشهاین ماهانه اس برا امادگی اینا اما تو ترمم اثر داره آدما رو ناراحت نکنید...آدما دلشون زود میشکنه:) از این به بعد سکوت نمیکنم ناراحتم کنید؛ناراحتتون میکنم:)
76mehrnoosh عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 7799 از ما امتحان ترممون فردا شروع میشه این ماهانه اس برا امادگی اینا اما تو ترمم اثر داره کلاس دهمی؟ حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه وگرنه میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀 عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰ به امیدموفقیت🖐
taraneh_۸۵ عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 89 کلاس دهمی؟ آره☹تو چندمی؟ آدما رو ناراحت نکنید...آدما دلشون زود میشکنه:) از این به بعد سکوت نمیکنم ناراحتم کنید؛ناراحتتون میکنم:)
76mehrnoosh عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 7799 آره☹تو چندمی؟ من متولد۷۶ام خانم گل درسم تموم شده😅 حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه وگرنه میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀 عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰ به امیدموفقیت🖐
taraneh_۸۵ عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 89 من متولد۷۶ام خانم گل درسم تموم شده😅 عه فک کردم استاتری دقت نکردم😐😂 آدما رو ناراحت نکنید...آدما دلشون زود میشکنه:) از این به بعد سکوت نمیکنم ناراحتم کنید؛ناراحتتون میکنم:)