2777
2789
عنوان

حسودیم میشه ‌‌‌‌‌‌‌ 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 38 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تو ماشین هرکی بد بره یا یکم ترمز کنه فحش ناموسی میده

وا خب این کجا رفتی رو مخش

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
تو ماشین هرکی بد بره یا یکم ترمز کنه فحش ناموسی میده

اعصابش ضعیفه حتما راضیش کن بره پیش دکتر اعصاب دارو بخوره خوب میشه فکر کنم از اول اینجور نبوده ب مرور بدتر شده سعی کن خودتم عصبیش نکنی اصلا

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖
چون من میگم دران نگاه میکنن.یا خوبهدیکی بهت فحش بده

اون که کار خودش کرده بعد تو این میگی

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
چون من میگم دران نگاه میکنن.یا خوبهدیکی بهت فحش بده

باهاش مخالفت نکن اگه دوباره همچین اتفاقی افتاد بگو همه ک مثل تو رانندگیشون خوب نیست یا با شعور نیستن که میپیچن جلوی ماشین ما، هندونه بده زیر بغلش🤣🤣🤣مخالفت میکنی اعصابش ب هم میریزه بعدا راضیش کن شاید رفت دکتر ی مدت دارو مصرف کرد خوب شد

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖
خوشبحالت. میومدم که چی بشه به مردم فحش بده . خجالت میکشم

چرا فحش میده اخه.. باهاش صحبت کن ‌ دلیلشو بدون ‌ یا موقع رانندگی حواسشو با حرف زدن خودت پرت کن تا از فضای فحش و اینا دور شه

رسالت من به پایان رسید...رسول دیگری در راه است