من یمدت خیلی کم بود الان بهتره شده خداروشکر.شیرت کمه
آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
برامن دوروز بعد کلا قطع شده بود بچه هلاک میشد بخدا .انقد باشیردوش برقی دوشیدم که خداروشگر اومد البته یه چیزایی هم به خوردم میدادن یادم نمیاد اصن چیزای گیاهی بود
آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
چون شیرم کم بود و بهش شیرخشکممیدادم با شیشه.دیگه به شیشه عادت کرد.خیلی وقته.الان ۷ماهشه
عزیزم تقریبا همسن پسر منه.منم همین شرایط شما رو داشتم.فقط شبا شیر خودمو میخورد انقدر اذیت بودم که نگو.روز مدام باید با شیشه شیر میدادم بهش.هروقت گرسنش بود اول شیر خودمو میدادم نمیگرفت میدوشیدم واسش یا شیرخشک میدادم دیگه کمکم زیادش کردم تا عادت کرد.ولی از پنج ماه ب بعد بهتر شد یکم واسه شما سختتره بازم تلاشتو بکن واست صلوات میفرستم مشکلت حل بشه
راستی من شیشه شیر اونت گرفتم واسش خیلی تاثیر داشت تقریبا شبیه سینه ی مادره