2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی 😱

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من داشتم خوب شدم.فریز کردم.ولی خیلی هزینه کردم.حدود ۶ میلیون .ازمایش های زیادی هم دادم.سالی یک بار ه ...

چجوری گرفتی؟؟

علائم داشتی؟؟

درد داشت؟؟

میشه توضیح بدی

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
چجوری گرفتی؟؟ علائم داشتی؟؟ درد داشت؟؟ میشه توضیح بدی

یه زائده کوچیک نزدیک مقعدم بود.رفتم دکتر سریع برام ازمایش نوشت.داخل رحمم منقل شده بود.خیلی شرایط بدی بود همش گریه میکردم .اصلا درد نداشت موقع فریز.ولی اون زگیل و از مقعدم جراحی کرد اذیت شدم .پانسمان داشت و ۶ ماه هم فقط با کاندوم رابطه داشتیم.الانم هرسال باید پاپ اسمیر بدم.خداروشکر خوب شدم

Hakan😍😘❤
نه متخصص زنان رفتم ولی چیزی نداد غیر از پماد

ی سری داروها هس بخورید برای تقویت ایمنی و رفع زگیل و کمک به دفع کاملش از بدن خوبه . به نظرم پیش یه دکتر دیگه هم برید حتما

چطوری مبتلا شدی اسی 

نمیدونم بخدا من دیشب فقط خودم شوهرمو چک کردم چن تا ضایعه داشت بعد امشب زدم تو گوگل شکل هموناس قبلا هم قبل اینکه عقد کنیم همسرم با کسی رابطه داشته 

فقط خدا 
یه زائده کوچیک نزدیک مقعدم بود.رفتم دکتر سریع برام ازمایش نوشت.داخل رحمم منقل شده بود.خیلی شرایط بدی ...

فوبیامه واقعاااا

خداروشکر که خوب شدی عزیزممممم💗💗💗💗💗

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
یه زائده کوچیک نزدیک مقعدم بود.رفتم دکتر سریع برام ازمایش نوشت.داخل رحمم منقل شده بود.خیلی شرایط بدی ...

جدی تورو خدا بیشتر توضیح بدین دارم دیوونه میشم شما از کی گرفتین چقد درمانتون طول کشید چقد هزینه کردین کجا رفتین دکتر پوست یا زنان

فقط خدا 
جدی تورو خدا بیشتر توضیح بدین دارم دیوونه میشم شما از کی گرفتین چقد درمانتون طول کشید چقد هزینه کردی ...

من فوق تخصص سرطان زنان رفتم.خیلی دکتر خوبی بود.ک ماهی درگیرش بودم.شوهرتم صدرصد باید درمان بشه.من شوهرمم زگیلاشو فریز کرد.متاسفانه از اون بمن منتقل شد.قبل از ازدواج داشت و ما متوجه نشدیم...

Hakan😍😘❤