توروخدا کسی هست که زگیل تناسلی داشته باشه ولی الان خوب شدخ باشه از چه روشی من داخل دهانه واژنم زیاده دکترم رفتم متخصص زنان نمیدونم متخصص پوستم برم اخه میگم شاید با پاپول اشتباه کرده شما خودتون یا اطرافیانتون داشتن تا الان؟
من داشتم خوب شدم.فریز کردم.ولی خیلی هزینه کردم.حدود ۶ میلیون .ازمایش های زیادی هم دادم.سالی یک بار ه ...
چجوری گرفتی؟؟
علائم داشتی؟؟
درد داشت؟؟
میشه توضیح بدی
صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همهی ما شبیه یکدیگریم...
یه زائده کوچیک نزدیک مقعدم بود.رفتم دکتر سریع برام ازمایش نوشت.داخل رحمم منقل شده بود.خیلی شرایط بدی بود همش گریه میکردم .اصلا درد نداشت موقع فریز.ولی اون زگیل و از مقعدم جراحی کرد اذیت شدم .پانسمان داشت و ۶ ماه هم فقط با کاندوم رابطه داشتیم.الانم هرسال باید پاپ اسمیر بدم.خداروشکر خوب شدم
یه زائده کوچیک نزدیک مقعدم بود.رفتم دکتر سریع برام ازمایش نوشت.داخل رحمم منقل شده بود.خیلی شرایط بدی ...
فوبیامه واقعاااا
خداروشکر که خوب شدی عزیزممممم💗💗💗💗💗
صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همهی ما شبیه یکدیگریم...
جدی تورو خدا بیشتر توضیح بدین دارم دیوونه میشم شما از کی گرفتین چقد درمانتون طول کشید چقد هزینه کردی ...
من فوق تخصص سرطان زنان رفتم.خیلی دکتر خوبی بود.ک ماهی درگیرش بودم.شوهرتم صدرصد باید درمان بشه.من شوهرمم زگیلاشو فریز کرد.متاسفانه از اون بمن منتقل شد.قبل از ازدواج داشت و ما متوجه نشدیم...