توروخدا کسی هست که زگیل تناسلی داشته باشه ولی الان خوب شدخ باشه از چه روشی من داخل دهانه واژنم زیاده دکترم رفتم متخصص زنان نمیدونم متخصص پوستم برم اخه میگم شاید با پاپول اشتباه کرده شما خودتون یا اطرافیانتون داشتن تا الان؟
آره من دیدم البته آقا بود و یه مدت دکتر داخلی دارو میداد که اصلا بهتر نشد بلکه عوارض دارو هاش هم زیاد بود اما با اولین نسخه دکتر پوست رو به بهبودی رفت و الان فکر کنم خوب شده
صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همهی ما شبیه یکدیگریم...
با فریز کردن کنترل میشه حتما از روابط متعدد نیست از سرویس بهداشتی آلوده هم منتقل میشه
مطمئنید؟؟
منبع رو میگید؟؟
تا جایی که من تحقیق کردم فقط از طریق رابطه سرایت میکنه 🤦🏻♀️
صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همهی ما شبیه یکدیگریم...
یه چیزی که من جدیدا شنیدم از دکتر میگفت از نظر ظاهری شما میتونین زگیل تناسلی رو فریز کنین ودیده نشه ولی اگر کسی با اون فرد در ارتباط باشه حتما مبتلا میشه چون در بدن اون طرف این ویروس وجود داره و انتقال پیدا میکنه.... و چقدر این بده باز
اسی فقط میتونم بگم که خیلی مراقب باش و از ضعف سیستم ایمنی بدن هست تقویتش کن
ویروس اچ پی وی صد تا تایپ مختلف داره که فقط در برابر ۴ نوعش ایمنی میده . خود این ویروس هم ب طور معمول تا ۷۰ الی ۸۰ درصد توسط خود سیستم ایمنی از بدن کامل پلک میشه .داروهایی هم ک براش داده میشه داروهای تقویت سیستم ایمنی هستن.فقط هم از راه جنسی منتقل نمیشه.اگر دچارش شدین بهترین کار اینه ک استرس نداشته باشین.زائده ها رو با لیزر یا فریز از بین ببرین و تا دفع کامل ویروس از بدن سالی یک بار پاپ اسمیر بدین