2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی 😱

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره من دیدم البته آقا بود و یه مدت دکتر داخلی دارو میداد که اصلا بهتر نشد بلکه عوارض دارو هاش هم زیاد بود اما با اولین  نسخه دکتر پوست رو به بهبودی رفت و الان فکر کنم خوب شده 

از کجا متوجه شدی؟؟

علائمش چجوریه؟؟

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
واسه چیه..؟

ایمنی میده نسبت به چند نوع خطرناک hpv 

بهترینش گارداسیل ۹ هست که تو ایران نمیدونم پیدا میشه یا نه؟ چون وارداتش رو متوقف کردن

انواع دیگه ایش هستن که هلال احمر داره، فکر کنم نوع ۵ ش رو داره

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces
با فریز کردن کنترل میشه  حتما از روابط متعدد نیست از سرویس بهداشتی آلوده هم منتقل میشه

مطمئنید؟؟

منبع رو میگید؟؟

تا جایی که من تحقیق کردم فقط از طریق رابطه سرایت میکنه 🤦🏻‍♀️

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

یه چیزی که من جدیدا شنیدم از دکتر میگفت از نظر ظاهری شما میتونین زگیل تناسلی رو فریز کنین  ودیده نشه ولی اگر کسی با اون فرد در ارتباط باشه حتما مبتلا میشه چون در بدن اون طرف این ویروس وجود داره و انتقال پیدا میکنه.... و چقدر این بده باز

اسی فقط میتونم بگم که خیلی مراقب باش و از ضعف سیستم ایمنی بدن هست تقویتش کن 

فکر کنم بین ٢٠٠ تا ۴٠٠ باشه دقیق نمیدونم ولی دوستم برای دخترش میخواست پرسید زیر یه تومن بود 

اها  پس میزنن همینجوری

(لایک  نفرمایید)       گفتند که او عاشق گیسوی کمنداست/موهای من از عصر همان روز ،بلند است

ویروس اچ پی وی صد تا تایپ مختلف داره که  فقط در برابر ۴ نوعش ایمنی میده . خود این ویروس هم ب طور معمول تا ۷۰ الی ۸۰ درصد توسط خود سیستم ایمنی از بدن کامل پلک میشه .داروهایی هم ک براش داده میشه داروهای تقویت سیستم ایمنی هستن‌.فقط هم از راه جنسی منتقل نمیشه.اگر دچارش شدین بهترین کار اینه ک استرس نداشته باشین.زائده ها رو با لیزر یا فریز از بین ببرین و تا دفع کامل ویروس از بدن سالی یک بار پاپ اسمیر بدین

وای نمیدونم چرا برام کابوسه حتی استخر هم میترسم برم ...واکسنشو چرا ایران ندارع

واکسنش که هست میخری میزنی

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪
مطمئنید؟؟ منبع رو میگید؟؟ تا جایی که من تحقیق کردم فقط از طریق رابطه سرایت میکنه 🤦🏻‍♀️

منم توی نت سرچ کردم خوندم چون توی اینستا یه پیج دیدم که توصیه به واکسن کرده بود سرچ کردم دیدم از سرویس بهداشتی آلوده هم می‌تونه باشه