2777
2789
عنوان

به کمال رسیدن ...

349 بازدید | 27 پست

سلام دوستان عزیز  ، وقتتون بخیر 

دوستان به عقیده شما ممکنه کسی بتونه به کمال برسه؟ 

منظورم اینکه توی فکر کردن،صحبت کردن،عمل کردن کامل باشه،بدون نقص و اشتباه 

حقیقتش من شدیدا کمالگرام 

حتی سعی میکنم فکر کردنم رو هم کنترل کنم و شدیدا دچار وسواس شدم و اذیت میشم و مدام دارم خودم رو چک میکنم 

ممنونم اگر نظراتتون رو به اشتراک بذارین 

حتما میخونم فقط ممکنه نتونم جواب بدم 

... 

بله در حد ظرفیتی که یه انسان داره میتونی کامل بگشی اما بی نقص فقط خداست اگه بخوای زیاد رو این تمرکز کنی که من باید بی عیب باشم چون این راه یکم سخته افسردگی میگیر ی نه قضیه رو زیاد جدی بگیر نه شل باش تو کمال گرایی حد وسط و رعایت کن اصلا یکی از نشونه هاش رعایت اعتداله

🤍
بله در حد ظرفیتی که یه انسان داره میتونی کامل بگشی اما بی نقص فقط خداست اگه بخوای زیاد رو این تمرکز ...

بله درسته،خودمم خیلی دارم اذیت میشم،به قدری خودمو چک میکنم که چی گفتم،چی شنیدم،چی دیدم، چه کاری کردم،چه فکری کردم که دچار سر درد شدم...

خیلی ممنونم 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله درسته،خودمم خیلی دارم اذیت میشم،به قدری خودمو چک میکنم که چی گفتم،چی شنیدم،چی دیدم، چه کاری کردم ...

خواهش میکنم نه به خودت زیاد فشار نیار تو خدا نیستی اثراتش تو آینده ناراحتی اعصابه خودتو زیاد اذیت نکن ولی مراقب باش ساده هم نگیری موفق باشی🤍🙏

🤍
شدنی هست ولی ادم اشتباه میکنه دیگه و بعضی وقتا هم دوست داری خودتو رها کنی

بله درسته 

دقیقا شدیدا میل داری کامل باشی از طرفی میل داری یه کوچولو راحت و آزاد باشی 

ممنونم 🌹

...

عزیزم خیلی حالت بدیه،خیلی زیاد  یا صفرم یا صد 😔  ...

الاهی😢😢ناامید نشو دورت بگردم خداخودش یه حسی میندازه تو دلت همیشه همینجوریه.. با اینکه بعضی چیزا یه جور خاصی عجیبه تاریکه یا سنگینه واسه همه ولیییی😈دووم میاریم باز😂😂

الاهی😢😢ناامید نشو دورت بگردم خداخودش یه حسی میندازه تو دلت همیشه همینجوریه.. با اینکه بعضی چیزا یه ...

بله عزیزم کاملا درست میگی 

یه دنیا ممنونم مهربون جان،چقدر ماهین شما 💖🥺...

استاندارد هاتو یکم بیار پایین مثلا حتما نبایدیه کاریو۱۰۰درصد عالی انجام بدی جنگه مگه):

بله عزیزم باید روی خودم کار کنم،نمیشه کامل بود فقط میتونم بهتر از قبل بشم و عملکردمو ارزیابی کنم 

ممنونم از نظراتت گلی 💖💗💕🧡...