2777
2789
عنوان

خودکشی

197 بازدید | 14 پست

دلم میخاد خودمو بکشم از طرفی ام دلم میخاد زندگی کنم 

اما زندگی هیچوقت بر میل ارزوهام نبوده 

همیشه بر خلافش بوده..

شما میگید چیکار کنم ... خستم دلم ی اتفاق خوب میخاد دلم ی امید تازه میخاد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

انشالله زندگیت پربشه از اتفاقای خوب🙏🏻

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
هنوز خییییییلی فرصت داریااا، اول راهی 

چهار سال با ی پسر اشنا شدم ک عااااشقاااانه همو دوس داریم و کلی خاااطرات داریم باهم حالا بعد این مدت اومد خاستگارس و نامزد شدیم... اما خیلی اذیتم اخلاق و رفتارش طوری شده ک دیگه حرمتی بینمون نمونده و هر ده بار خاستم وسایل نامزدیشو پس بفرستم اما چطووور ؟ چطوووری دلم میااااد اونم عاشقمه اما یک دندس میدونم بعد من نابوده اما اصلا ب حرفم گوش نمیده و فکر زندگی نیس و ازم کینه داره . دارم دیونه میشم دوسدارم ب ارزوهام برسم زندگیه خوب کنار اون ینی رسیدن ب ارزوم 

[QUOTE=220084889]زوانپزشک چرت ترین چیز ممکنه جز قرص مگ چیکاررمیکنه  مگ مشکل آدمو حل میکنه؟[/QUOTE

خوب ولش کن. بعدا مشکلاتت هزار برابر میشه دختر ،باید فراموشش کنی تا اینکه بری تو  زندگی و خودتو قربونی کنی .

[QUOTE=220084889]زوانپزشک چرت ترین چیز ممکنه جز قرص مگ چیکاررمیکنه  مگ مشکل آدمو حل میکنه؟[/QUO ...

نمیشه ولش کرد عزیزم 

اینجوری اگ ول کنی هیچی تو زندگییت نیست 

شغل گیرت نیاد بیخیال 

رشته خوب نباشی بیخیال خدایی زندگی‌نمیشه

هر بالشت میتوانست یک اثر هنری باید اگر اشک ها رنگی بودن 💔

نمیشه ولش کرد عزیزم  اینجوری اگ ول کنی هیچی تو زندگییت نیست  شغل گیرت نیاد بیخیال  ...

وقتی حرمتی بینتون نمونده  ادامه دادن اشتباهه 

معمولا بعد ازدواج مشکلات بیشتر و بدتر هم میشه  😔 

نمیشه ولش کرد عزیزم  اینجوری اگ ول کنی هیچی تو زندگییت نیست  شغل گیرت نیاد بیخیال  ...

وقتی حرمتی بینتون نمونده  ادامه دادن اشتباهه 

معمولا بعد ازدواج مشکلات بیشتر و بدتر هم میشه  😔 

چهار سال با ی پسر اشنا شدم ک عااااشقاااانه همو دوس داریم و کلی خاااطرات داریم باهم حالا بعد این مدت ...

ببین این مشکلات تو زندگی همه هست. اگه دوسش داری تحمل کن و سعی کن تو با محبت جوابشو بدی، اونم ممکنه فکرش درگیره مسائلو مشکلات زندگی باشه که این روزا کمم نیست.