2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته...

97 بازدید | 8 پست

من کیک پزی میکردم با خواهرشوهرم 

اول کارمون بود هر چی درامد داشتیم صرف وسایلمون میشد ،ما هم تو خونه خواهرشوهرم کار میکردیم و همش تو خونمون دعوا بود که تو میری کیک میپزی و اینا من اواره شدم نه شامم سر وقتشه نه ناهارم و..‌. دیدم آقا اذیت میشن کارمو ول کردم و کل وسایلمو فروختم ...

درسته درامد انچنانی نداشتم و اکثر درامدم صرف وسایل میشد ولی گاه گداری یه چندرغاز دستم میومد، الان خواهرشوهرم با پول کیک کاری هم کاشت مژه میکنه برا خودش هم کاشت ناخن و ...

الان یه نفر تو یکی از گروها گف مدل میخواد برا کاشت که کلا رایگانه هزینه اش بهش پیام دادم وقت داد ولی گف پول لاک ژل میگیره فقط ، شوهرم داد و بیداد کرد که لازم نکرده بری ، حتی رایگانم باشه بعدش ترمیم داره نمیخواد بری و اینا ، خیلی پشیمونم کارمو ول کردم باز خودم چندرغاز درامد داشتم باهاش بعضی چیزامم خودم میخریدم 🥺

من قهرمانِ زندگیمو تو آیینه میبینم 🌱

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خوب زندگي برنامه ريزي ميخواد  صبح واسه كار خونه و آشپزي بعد از ظهر علايق و كار خودت

نمیشد ، مشتری سفارش میداد سرمون شلوغ بود وقت واسه سر خاروندن نداشتیم

ولي ميشد هم كار خونه رو نوبت كرد شما هم شاغل  ايشون هم دو روز شما آشپزي ميكردين دو روز ايشو ...

ایشون که دست به سیاه و سفید نمیزنن