2777
2789
عنوان

شیرخشک همراه شیر مادر، کمکم کنید

306 بازدید | 17 پست

شیرم کم شده دکتر گفت همراه شیر خودم شیرخشک بدم،میترسم بعدش دیگ سینمو نگیره،لطفا اگه تجربه ای دارین بگین؟راهکاری دارین ک بعدش شیرخودمم بخوره؟

عکس های اتلیه ای ک جدیدا کلی طرفدار داره. من اموزش میدم زمینه هاش رو هم میدم. بعد باید برا خودت تبلیغ کنی. میتونی پیج بزنی. تو همین سایت تبلیغ کنی تو دوست و اشنا بگی. هم عکس درست میکنی هم اموزش میدی هم زمینه هاش رو میفروشی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اول شیر خودم رو میدادم بعد دو میمونه شیرخشک درست میکردم‌میدادم 

سرشبشه تنگ بود و گشاد نبود شیرخشک هم چون شیر خشک آلرژی بود بدمزه بود

درهرحال بعدش شیشه وا زد و کلا نمی خواست شیرخشک بخوره 

منم همراه شیر خودم شیر خشکیده البته شیرم خیلی زیاد بود ولی چاره ای نداشتم چون میخواستم برم سرکار والبته شیرم کم شد

اگه میخوای شیرم کم نشه هروقت خواستی شیر بدی اول سینه ات رو بده بعد شیرخشک

چرا تغذیه ات خوب نمیکنی شیرت زیاد و مقوی بشه . پرینانتال و کلسیم بخورر ... کنجد .. دلستر .. سوپ جو .. ماهی و سبزی پلو .. ماهیچه . هم خودت تقویت میشی هم شیرت زیاد .. همون هزینه که میدی شیرخشک واسه خودت بکن .البته اگه دلت نمیخاد شیر خشک بدی .. 

من اول شیر خودم رو میدادم بعد دو میمونه شیرخشک درست میکردم‌میدادم  سرشبشه تنگ بود و گشاد نبود ...

منم اپتامیل پتی میدم بدمزه س ولی دیگ سینمو نمیگیره امروز از صبح شیرخشک ندادم کلی گریه کرد عصر یکم سینمو گرفت واقعا نمیدونم چیکار کنم

چرا تغذیه ات خوب نمیکنی شیرت زیاد و مقوی بشه . پرینانتال و کلسیم بخورر ... کنجد .. دلستر .. سوپ جو . ...

هرکار فک کنی کردم،همه چی میخورم همین الان سه نوع شیرافزا میخورم،شیرم خیلی خوب بود کرونا گرفتم یهو افتضاح شد

2790
2778
2791
2779
2792