2789
عنوان

پرستار کودک

362 بازدید | 19 پست

بچه ها من متاهلم لیسانس روانشناسی هم دارم دوس دارم‌ پرستار کودک بشم برا اینکه بچم‌همبازی داشته باشه پولی هم دستم بیاد برا جیب خودم بد نیست

موندم چیکار کنم

حقوقم من میگم دو پونصد ولی بعضیا میگن زیاد

آخه بچه سرمایه زندگیه مهم دست کی میدیش

اونکه یه تومن میگیره معلومه بیسواد 

کل زندگی بچه تو شش سال اول رقم‌میخوره 

مراقبش خوب و اگاه باشه اینده روحی روانیش تضمینه

چیکار کنم بنظرتون از یه طرفم‌میترسم میگم مسئولیت داره

خب پرستار بشی که اجازه نداری بچه ات هم ببری با خودت🙄 کارها منزل هم میکنی؟ کدوم شهری؟

چرا اخه بدیش چیه مگه؟

کار منزل!!!!!  نه خدمتکار که نیستم

ولی طرف کاری داشته باشه بسپاره به من خواهرانه انجام‌میدم براش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا اخه بدیش چیه مگه؟ کار منزل!!!!!  نه خدمتکار که نیستم ولی طرف کاری داشته باشه بسپاره به من ...

من پرستار دارم .شکرخدا بچه نداره

اگرم داشت اجازه نمیدادم بیارتش خونه من.

همه هزینه ها دوبرابر میشه و ارامش بچم به هم میریزه

مال من همه کارهامم میکنه اخه تحصیلات نداره که ...

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟
من پرستار دارم .شکرخدا بچه نداره اگرم داشت اجازه نمیدادم بیارتش خونه من. همه هزینه ها دوبرابر میشه ...

اخه بچه ها وقتی باهم بازی میکنن اصلا فکر خوراکی نیستن 

در ضمن من خوراکی بچمو براش میبرم 

شما چقد حقوق به پرستار میدید

اخه بچه ها وقتی باهم بازی میکنن اصلا فکر خوراکی نیستن  در ضمن من خوراکی بچمو براش میبرم  ...

مال من تحصیلات نداره خانمه کلا تی وی رو روشن میکنه برا دخترم 

یک تمن...

نمیدونم من خوشم نمیاد ک پرستارم بچشم بیاره 

اابته بچه من تازه یکساله شده

مال من تمام لباسهای بچمو مبشوره ظرف میشوره و گاهی کار هم میکنه ولی خیلی تر تمیز نیس 

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟
مال من تحصیلات نداره خانمه کلا تی وی رو روشن میکنه برا دخترم  یک تمن... نمیدونم من خوشم نمیاد ...

شما در واقع یه مراقب برا بچه خواستید وبیشترم اینکه به خونه برسه

ولی من میگم پرستار کودک باید برا بچه وقت بذاره اجتماعیش کنه باهاش کار کنه تربیتش کنه  در ازاش حقوق خوبم بهش بدن 

نمیدونم از کجا یه خانواده خوب و متشخص پیدا کنم

تو دیوار اگهی میذاری مردا نزاحم میشن بیشعورا فک میکنن تن فروشی شغلت و این‌ پرستار کودک رد گم کنیه

شما در واقع یه مراقب برا بچه خواستید وبیشترم اینکه به خونه برسه ولی من میگم پرستار کودک باید برا بچ ...

چرا برای ارشد نمیخونی بتونی مشاوره بدی؟ من اگه به جای رشته خودم کارشناسیم روانشناسی بود الان کلاهمو مینداختم هوا واسه ارشد روانشناسی میخوندم قبول شدنش سخت نیست اصلا بهش فکر کردی ؟ 

.
چرا برای ارشد نمیخونی بتونی مشاوره بدی؟ من اگه به جای رشته خودم کارشناسیم روانشناسی بود الان کلاهمو ...

دقیقا همین فکرو دارم میگم اگه بچم با بچه اون خانواده مشغول بازی بشه خودمم بشینم درس بخونم 

اتفاقا عشقم کلینیک زدن و مشاوره و راهنمایی کردن حتما به فکرش هستم

چرا برای ارشد نمیخونی بتونی مشاوره بدی؟ من اگه به جای رشته خودم کارشناسیم روانشناسی بود الان کلاهمو ...

والا گفتم پیام نور بخونم چون ملی قبول شدنش سخته درسته؟

یعنی تو بری خونشون  کاش میشد اونا بچه رو بیارن ب نظرم راحتتره

اره از خدامه خونه غریبه نرم ولی خونم مسکن مهر یه کوچولو از مرکز شهر فاصله داره فک نکنم کسی قبول کنه

اتفاقا اگه کسی باشه سه تا بچه هم حاضرم قبول کنم با مال خودم بشن ۴تا

والا گفتم پیام نور بخونم چون ملی قبول شدنش سخته درسته؟

اره بخون پیام نور چیه درست بخونی دولتی هم قبول میشی من دارم واسه ارشد روانشناسی میخونم درحالیکه رشته م مهندسی بود توی رشته خودم موفق بودم ولی دوستش نداشتم می‌خوام ارشد برم رشته مورد علاقه م ولی چون باید دو تا پایه پشت هم خوند باید دکترا هم بخونم تو خیلی جلوتری فکرتو از پرستار شدن بیار بیرون چه کاریه آخه رشته به این خوبی خوندی دنبال کار چرت و پرت و سطح پایین میگردی؟ 

الان مردم با یه پیج زدن و آموزش دانسته های خودشون از هر رشته ای که دارن کلی پول درمیارن تو میخوای پرستار بچه بشی ؟ 

بچه ت مگه چند وقتشه؟ روزی یه ساعت بخونی قبولی همین الان برو ارشد ثبت نام کن چون ممکنه امروز فردا دیگه تمدیدش تموم بشه 

.