2777
2789
عنوان

به نظرتون شوهرم چشه؟؟؟

260 بازدید | 14 پست

شوهرم همیشه خدامنزل پدرم اخم وتخم میکنه حتی برادرام حرف خنده داربزنن ومخاطب قرارش میدن یه لبخندنمیزنه روشومیکنه اونورشب یلداهم اعصاب همه روخوردکردکلی خوردنی خواهرام آماده کرده بودن من دیررسیدم باذوق چیدیم هی میگه بیاریدبخوریم بریم نذاشت ۴تاعکس درست حسابی بگیریم توهمه ی عکسا اخم کرده هیچی نخوردمیگن چرانمیخوری میگه اونموقع که گفتم نیاوردید کدومیخورم اونم نخوردصدبارگفت بی مزس شکرنزدید بخداخسته شدم ازدست اداهاش هستیدبقیشوبگم

لطفا مخالفا ریپلای نکنن این سایت برای عموم نظرها ازاده 

خدا صبرت بده

خدایا...انقدر کار به کار هم نداشته باشیم و باسوالاتمون ازار ندیم عاشقم عاشقم                                                         خدایا مراقبمون باش معجزتو دیدم                             خدایا عزیزامو برام نگهدار                                          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حس میکنم خوشش نمیاد برید اونجا 

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻

من خیلی اوایل به حرفش بودم حتی دانشگاه نذاشت برم کلا به آدم دیگه شدم بعد ازدواج عاشق موهامه منم از ناراحتی رفتم فرداش موهاموپسرونه زدم   

من خیلی اوایل به حرفش بودم حتی دانشگاه نذاشت برم کلا به آدم دیگه شدم بعد ازدواج عاشق موهامه منم از ناراحتی رفتم فرداش موهاموپسرونه زدم